Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «15 προπονητές θέλουν 5 αλλαγές»

Klopp: «15 προπονητές θέλουν 5 αλλαγές»

Για το σοβαρό ζήτημα των πέντε αλλαγών μίλησε ο Jürgen Klopp, τονίζοντας πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πλέον 15 προπονητές επιθυμούν την επιστροφή τους και την αλλαγή του κανονισμού.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας δήλωσε:

“ Αν ρωτήσετε έναν παίκτη, όσο μπορεί να περπατάει, θέλει να παίζει. Αυτό είναι καλό. Η δουλειά όμως είναι να καταλαβαίνω αν υποτιμάει την κατάσταση ή υπερεκτιμά τον εαυτό του. ”

“ Τα παιδιά είναι συνήθως έτοιμα και μέσα στην ένταση καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. ”

“ Χρησιμοποιούμε κάθε πληροφορία που έχουμε. Τα περισσότερα πράγματα έχουμε συνηθίσει να τα κάνουμε μόνοι μας και τα κάνουμε μόνοι μας, αλλά χρειαζόμαστε και λίγη εξωτερική βοήθεια. ”

“ Δεν μιλάμε για εμάς ως Liverpool ή κάτι τέτοιο. Πρέπει όμως να κάνουμε ξανά αλλαγή στις αλλαγές, πρέπει να μιλήσουμε για το πρόγραμμα και για όλα αυτά τα πράγματα. ”

“ Κατά κάποιο τρόπο, τα χέρια μας είναι δεμένα, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε πιο γρήγορα την αλλαγή. Τα Χριστούγεννα θα παίξουμε ξανά σε λιγότερες από 48 ώρες και θα έχουμε ξανά αυτή τη συζήτηση. Έπειτα όλοι θα με κοιτάζουν και θα λένε: «Πάλι για αυτό μιλάει. ”

“ Από φυσικής πλευράς, είναι δυνατό αλλά επίσης είναι επικίνδυνο (οι αγώνες ανά 48 ώρες). Όσα κάνουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, είναι πιθανά, αλλά και πάρα πολύ επικίνδυνα. ” Είπε ο Klopp.

“ Τώρα βρισκόμαστε σε μια πολύ σοβαρή κατάσταση, όπου οι παίκτες βρίσκονται υπό απειλή, έχοντας να αντιμετωπίσουν και την κατάσταση που βιώνει ο κόσμος. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, για να τους βοηθήσουμε. ”

“ Πρέπει πραγματικά να μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα, διαφορετικά δεν θα αλλάξει τίποτα. Και κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν. ”

“ Ευτυχώς θεέ μου, που είχαμε πριν δύο ημέρες την συνάντηση των προπονητών και αν είχαμε ψηφίσει εκείνη την μέρα, οι ψήφοι θα ήταν 15-5 υπέρ των πέντε αλλαγών. ”

“ Δεν μπορούσαμε όμως να ψηφίσουμε, γιατί δεν επιτρεπόταν τότε στους προπονητές. Αν το είχαμε κάνει, από 11-9 τον Σεπτέμβριο, θα έβγαινε 15-5 υπέρ των πέντε αλλαγών. Οπότε, τώρα αυτοί που αποφασίζουν μπορούν να κάνουν τα επόμενα βήματα. ”

Οι Shaqiri και Jota ήταν οι χρυσές αλλαγές του Klopp στον αγώνα με τη West Ham.
Οι Shaqiri και Jota ήταν οι χρυσές αλλαγές του Klopp στον αγώνα με τη West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com