Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Θα παίξω στόπερ αν θέλει ο προπονητής»

Robertson: «Θα παίξω στόπερ αν θέλει ο προπονητής»

Έτοιμος να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός, αν τον επιλέξει ο Jürgen Klopp στην συγκεκριμένη θέση είναι ο Andrew Robertson, όπως δήλωσε ο ίδιος σήμερα.

Ο Robbo αναλυτικά δήλωσε:

“ Δεν νομίζω πως το έχω ξανακάνει, αλλά αν ο προπονητής το βλέπει ως μια επιλογή, τότε θα το κάνω και θα χρησιμοποιήσω τις ικανότητες μου. ”

“ Θα κάνω οτιδήποτε μου ζητήσει ο προπονητής. Κοιτάξτε, αν αυτό αποτελέσει επιλογή (να αγωνιστεί ως στόπερ) ή γίνει πράξη, θα βάλω τα δυνατά μου και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, όπως και σε κάθε άλλη θέση. ”

“ Έχουμε πληγεί στη θέση των κεντρικών αμυντικών. Ο Joey και ο Virg έχουν μακροχρόνιους τραυματισμούς, κάτι που είναι απογοητευτικό. Ο Fab όμως επιστρέφει, οπότε έχουμε επιλογές. Αν είμαι και εγώ μια επιλογή, τότε ας είμαι. ”

“ Όλα τα παιδιά μπορούμε να προσαρμοστούμε σε διαφορετικές θέσεις και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. ” Είπε ο Robertson.

“ Ίσως το κάνουμε περισσότερο αυτή τη σεζόν, γιατί έχουμε χτυπηθεί από μερικούς τραυματισμούς και κανείς δεν μας λέει ότι δεν θα προκύψουν και άλλοι. Πλέον ελπίζουμε να βρίσκονται όλοι στον δρόμο της επιστροφής τους και να μην λείπουν. ”

“ Ελπίζουμε να φτάσουν και άλλοι στον δρόμο της επιστροφής τους και σε μερικές εβδομάδες να έχουμε μια ομάδα που θα είναι πάρα πολύ δυνατή. ”

O Andy Robertson στο Μπέργκαμο.
O Andy Robertson στο Μπέργκαμο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com