Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα δούμε αν θα κάνουμε μεταγραφές τον Ιανουάριο»

Klopp: «Θα δούμε αν θα κάνουμε μεταγραφές τον Ιανουάριο»

Ανοιχτό άφησε ο Jürgen Klopp το ενδεχόμενο για μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, λόγω των πολλών τραυματισμών τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν υπάρχει πιθανότητα να ενισχυθεί η ομάδα τον Ιανουάριο:

“ Θα δούμε. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε τον Ιανουάριο. Δεν έχω ιδέα. Είναι ξεκάθαρο πως θα κοιτάξουμε για λύσεις και θα κοιτάξουμε την αγορά. ”

“ Τη δεδομένη στιγμή όμως έχουμε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ διαφορετικών περιπτώσεων, αλλά θέλω να το αναφέρω. Στην πρώτη μου σεζόν στην Dortmund, το 2008, οι δύο μου κεντρικοί αμυντικοί είχαν γίνει 19 και 20 ετών εκείνο τον χειμώνα, αλλά παίξαμε με αυτούς καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Hummels και ο Subotic. ”

“ Εμείς εδώ έχουμε ταλέντα. Είναι 18,19 και 23 ετών, επίσης έχουμε και πιο έμπειρους παίκτες. Οπότε, θα δούμε. Τώρα ο καθένας θα έχει την ευκαιρία του και όχι τώρα, αλλά ελπίζουμε πως σε κάποιες εβδομάδες θα έχουμε και μέσους που μπορούν να παίξουν σε αυτή τη θέση. ” Είπε ο Klopp.

“ Υπάρχουν λύσεις και αυτή τη στιγμή τις σκεφτόμαστε. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνουμε τον Ιανουάριο και δεν έχω ιδέα αν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν έχω ιδέα, αν θα θέλουμε να κάνουμε κάτι. Θα το δούμε. ”

“ Τη δεδομένη στιγμή είμαστε μια χαρά. Όπως πάντα, αξιοποιούμε τα παιδιά που έχουμε και είμαι πραγματικά χαρούμενος με αυτό. ”

“ Επειδή μιλάμε για τους τραυματισμούς συνέχεια δεν γίνεται να είμαι χαρούμενος στις συνεντεύξεις τύπου, αλλά είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που θα δοθεί τώρα στα παιδιά. ”

“ Θα έπρεπε να μπορείτε να τα δείτε στην προπόνηση, μυρίζουν την ευκαιρία και βγαίνουν μπροστά, για να δείξουν πως είναι έτοιμοι. Αυτό είναι καλό και θα δούμε τι θα συμβεί. ”

“ Είμαι πολύ αισιόδοξος και θεωρώ πως θα δουλέψει με τα παιδιά και θα πείσουμε τον υπόλοιπο κόσμο. ”

Ευκαιρίες για Phillips και Williams.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com