Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την επιστροφή του Thiago

Ο Klopp για την επιστροφή του Thiago

Ο Fabinho επέστρεψε στις προπονήσεις χθες το βράδυ στο The AXA Training Centre και ο Jürgen Klopp μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για την πορεία της αποθεραπείας και την επιστροφή του Thiago Alcantara.

Για την περίπτωση του Ισπανού είπε:

“ Δέχθηκε ένα χτύπημα ακριβώς στο γόνατο του. Έτσι είναι αυτός ο τραυματισμός. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες των τραυματισμών και όλων όσων συμβαίνουν, όπως τα φάουλ. Σε αυτό το παιχνίδι υπήρχαν φάουλ, σκληρά φάουλ. ”

“ Αν μπορούσε να είχε επιστρέψει πιο νωρίς, θα το είχε κάνει. Τώρα είναι στο γήπεδο και έχει ξεκινήσει τρέξιμο. Κάνει πολλές ασκήσεις, οπότε δεν χρειάζεται πολύ καιρό ακόμα. ”

“ Τα πράγματα στην αρχή έδειχναν διαφορετικά, γιατί είχαμε μάθει τα νέα για τον τραυματισμό του Virgil van Dijk και φυσικά υπήρχε λιγότερο άγχος για τον Thiago. Ήταν όμως ξεκάθαρο πως δεν θα επιστρέψει σε δύο ή τρεις μέρες. Νομίζαμε πως θα επιστρέψει σύντομα, αλλά αυτό τελικά δεν έγινε και έπρεπε να το αποδεχθούμε. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα βιαστούμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Θα τον προετοιμάσουμε για το υπόλοιπο της σεζόν, όχι μόνο για το πρώτο παιχνίδι της επιστροφής του. Έτσι έχει η κατάσταση. ” Ολοκλήρωσε ο Γερμανός προπονητής.

Ο Thiago Alcantara τραυματίστηκε στο Goodison Park τον περασμένο μήνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com