Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Απίστευτη ομάδα η Liverpool»

Rodgers: «Απίστευτη ομάδα η Liverpool»

Για την Liverpool μίλησε ο τεχνικός της Leicester, Brendan Rodgers ενόψει του αγώνα της Κυριακής αποθεώνοντας την.

Ο πρώην προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ακόμα και με τους παίκτες που λείπουν, εξακολουθεί να είναι μια ομάδα παικτών παγκόσμιας κλάσης. ”

“ Διαθέτουν παίκτες παγκοσμίου κλάσεως και πολύ καλούς παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. Κάθε ομάδα έχει στιγμές με τραυματισμούς. Παραμένουν όμως μια τρομερή ομάδα και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. ”

“ Η Liverpool είναι μια απίστευτη ομάδα, την τελευταία σεζόν συγκεκριμένα έγινε πρωταθλήτρια κόσμου και πρωταθλήτρια Αγγλίας, ενώ ήταν και πρωταθλήτρια Ευρώπης. Το επίπεδο της σταθερότητας τους είναι αξιοσημείωτο. Είναι μια κορυφαία ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή. ”

“ Θα πρέπει να κάνουμε μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου, για να πάρουμε αποτέλεσμα. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, τους παίκτες και τον προπονητή τους. Ήμουν μέλος της ιστορίας τους, αλλά τότε τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς ήμασταν όγδοοι και προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε κάτι με νέους παίκτες και δανεικούς. Φτάσαμε όμως κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. ”

“ Είναι ένας φανταστικός σύλλογος, έμαθα τόσα πολλά στον καιρό μου στην ομάδα και υπήρχαν πάρα πολλές περιπτώσεις που συνήθως δεν συναντάς ως προπονητής. Τα έχουν πάει καταπληκτικά. Ο Jürgen είναι υπέροχος μαζί τους. ” Σημείωσε ο Rodgers.

Ο Brendan Rodgers δούλεψε στην Liverpool από το 2012 ως το 2015.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com