Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Leicester, Salah, Gomez και τραυματίες

Ο Klopp για Leicester, Salah, Gomez και τραυματίες

Στην συνέντευξη τύπου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Leicester στο Anfield μίλησε ο Jürgen Klopp και αναφέρθηκε στον Mo Salah, στους Foxes, στον τραυματισμό του Joe Gomez και στους τραυματίες.

Για τον Mo Salah που νοσεί με κορονοϊό είπε:

“ Θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα σήμερα. Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή μαζί του, όπως πάντα. Νιώθει καλά και είναι σε καλή κατάσταση. Δεν μπορώ να πω κάτι δημόσια για τον γάμο. ”

“ Τι μπορώ να πω. Το καλοκαίρι βρισκόμουν στην Γερμανία και ένας φίλος αποφάσισε να αλλάξει ημερομηνία στο πάρτι των γενεθλίων του για εμένα και τελικά αποφάσισα να μην πάω, αν και επιτρεπόταν. Σε άλλες χώρες τα πράγματα όσο αφορά τις δημόσιες συγκεντρώσεις είναι διαφορετικά. ”

“ Ο γάμος του αδερφού πάντα είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Οι παίκτες είναι όμως απίστευτα πειθαρχημένοι. Μερικές φορές όμως συμβαίνουν ορισμένα πράγματα σε χώρους που βρισκόμαστε. ”

“ Οι παίκτες μου γνωρίζουν πως έχουν τα πράγματα, αλλά κάποιες φορές δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι. Η σχέση μου με τον Salah είναι μια χαρά. ”

Για τον Joe Gomez:

“ Είναι ένας δύσκολος τραυματισμός, αλλά η επέμβαση ήταν επιτυχημένη. Τώρα αναρρώνει και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του. Είναι με την οικογένεια του και βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. ”

“ Εμείς τον βοηθάμε όσο περισσότερο μπορούμε. Μετά την επέμβαση, νιώθεις μόνος. Εκείνος όμως βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. ” Είπε ο Klopp.

Για τις απουσίες που θα έχει η ομάδα την Κυριακή:

“ Ούτε ο Hendo, ούτε ο Trent θα αγωνιστούν την Κυριακή. Για τους υπόλοιπους θα δούμε. ”

“ Οι Thiago και Fabinho πηγαίνουν καλά, ο Ox πηγαίνει καλά. Οι τραυματίες πλησιάζουν, αλλά θα δούμε ποιοι θα παίξουν. ”

Για την Leicester:

“ Έδειξανπέρυσι πόσο καλοί μπορούν να είναι. Άλλαξαν ελαφρώς στυλ. Αντιμετώπισαν πολύ καλά τους τραυματισμούς. Αποτελούν ένα παράδειγμα πώς να αντιμετωπίσετε την κρίση τραυματισμού. Έχουν έναν ξεκάθαρο τρόπο για το πώς θέλουν να παίξουν. Είναι διεκδικητές για τα πάντα. ”

Για τον Vardy:

“ Η ταχύτητά του είναι απίστευτη, πόσο έξυπνος είναι και πώς έχει αναπτύξει το παιχνίδι του. Μια τεράστια απειλή. Το τεχνικό του επίπεδο είναι πολύ καλό. Ο Jamie είναι ένας καλός παίκτης, πρέπει να το πω. Πάντα μια πρόκληση να τον αντιμετωπίσουμε . Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν παίρνει πάσα. ”

“ Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Δεν υπάρχει κάποια σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Έχουμε απλά πολλούς τραυματισμούς στην ίδια θέση. Δεν είναι πως λυπόμαστε για τους εαυτούς μας, απλά έτσι έχει η κατάσταση. Έχουμε παίκτες διαθέσιμους και έχουμε λύσεις στο πρόβλημα. ”

Για το γεγονός πως δεν υπάρχει άλλη διακοπή για εθνικές μέχρι τον Μάρτιο:

“ Είμαι χαρούμενος για αυτό. Είναι κάτι δύσκολο για όλους εμάς. Η UEFA ακύρωσε το EURO, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν κατηγορώ κανέναν, απλά αυτή είναι η κατάσταση και δεν αλλάζει. Από τώρα ως τον Φεβρουάριο έχουμε την πιο έντονη περίοδο με αγώνα ανά 3 ημέρες. ”

“ Οι παίκτες στις εθνικές ομάδες έχουν διαφορετικούς προπονητές φυσικής κατάστασης. Είμαι χαρούμενος για όσους επέστρεψαν πίσω υγιείς. Το πόσο έτοιμοι είναι, θα το δούμε. ”

Αν έχει να αποδείξει κάτι η ομάδα του με νίκη την Κυριακή:

“ Οι παίκτες μου δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα. Αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις πολύ καλά. Ναι, θα παλέψουμε με όλα όσα έχουμε. Αυτό σημαίνει ότι εάν το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, θα παλέψουμε περισσότερο. Εάν κάποιος πιστεύει ότι θα τα παρατήσουμε πριν το παιχνίδι τότε δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Το αποδεχόμαστε (το πρόβλημα) και προσπαθούμε να το λύσουμε. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Είμαστε ένα πραγματικό σύνολο. Όσο πιο πολλά προβλήματα έχουμε, τόσο πιο πολύ ενωνόμαστε. Δεν χρειαζόμαστε δικαιολογίες. Δεν μας αρέσουν οι τραυματισμοί, αλλά εμείς θα δουλέψουμε με τις λύσεις που έχουμε. ”

Εκτός με Leicester ο Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com