Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν μου αρέσουν οι διακοπές για τους αγώνες των εθνικών ομάδων»

Klopp: «Δεν μου αρέσουν οι διακοπές για τους αγώνες των εθνικών ομάδων»

Συνέντευξη στην Daily Mail και τον Jamie Redknapp παραχώρησε ο Jürgen Klopp, μιλώντας για τις διακοπές των εθνικών ομάδων, τον σοβαρό τραυματισμό του Joe Gomez και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν άμεσα στην Premier League.

Για τις εθνικές ομάδες είπε:

“ Δεν μου αρέσουν οι διακοπές για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Μπορείτε να ρωτήσετε την σύζυγο μου πως είμαι τότε. Είναι μια πολύ αγχωτική περίοδος για εμάς. Για εμάς αυτή δεν ήταν μια πετυχημένη διακοπή, καθώς χάσαμε παίκτες. ”

Για τον τραυματισμό του Joe Gomez:

“ Τα Αγγλικά μου δεν είναι αρκετά καλά, ώστε να εξηγήσω τι πέρασε από το μυαλό μου. Μου το είπε ο φυσικοθεραπευτής και όλοι ήταν σίγουροι από την πρώτη στιγμή πως ήταν σοβαρός. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία και καμία ελπίδα να ήταν μικρός τραυματισμός. ”

“ Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού για τους προπονητές και για τους παίκτες. Εμείς ανησυχούμε για το πως συμβαίνουν. ”

“ Ο τραυματισμός του Joey συνέβη λόγω της έντασης της σεζόν και για αυτό πρέπει να ανησυχούμε. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά την εξήγηση. ” Είπε ο Klopp.

Για τις αλλαγές που πρέπει να υπάρξουν στην Premier League:

“ Πρέπει να μιλήσουμε για τους τηλεοπτικούς φορείς και ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να καταλαβαίνει τους ποδοσφαιριστές. Την Τετάρτη είχαμε μια τηλεδιάσκεψη όλοι οι προπονητές, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό. ”

“ Πριν από την έναρξη της σεζόν, μερικοί πίστευαν πως θα αποτελούσε ένα πλεονέκτημα για εμάς (οι 5 αλλαγές). Χθες έξι προπονητές είχαν αλλάξει γνώμη. Το χρειαζόμαστε για τους παίκτες, όχι για τους συλλόγους. ”

“ Πρέπει να βάλουμε στην συζήτηση και τους τηλεοπτικούς φορείς. Το Sky και το BT πρέπει να μας μιλήσουν. Όποια συμβόλαια και αν έχουν υπογραφεί, ίσχυαν για την προ-κορονοϊού εποχή. Τετάρτη βράδυ και έπειτα Σάββατο στις 12:30 απλά δεν θα έπρεπε να γίνεται. ”

“ Σας παρακαλούμε να μας βοηθήστε. Αυτό μόνο ζητάω. Πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα και τονίζω ξανά πως υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα στον κόσμο, το γνωρίζω αυτό, αλλά δεν μπορούμε να αγνοούμε τα μικρά προβλήματα γιατί υπάρχουν μεγαλύτερα. ”

Για την φετινή Premier League πρόσθεσε:

“ Για να είμαι ειλικρινής, αν κερδίσουμε φέτος την Premier League, το επίτευγμα μας θα είναι μεγαλύτερο από το περσινό.  ”

Εκτός για πολλούς μήνες ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com