Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aubameyang: «Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για τον Mane»

Aubameyang: «Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για τον Mane»

Με εξαιρετικά λόγια αναφέρθηκε στον Sadio Mane o Pierre-Emerick Aubameyang, μιλώντας σε μέσο της χώρας καταγωγής του παίκτη της Liverpool.

Η εφημερίδα Stades για την ακρίβεια ήταν το σενεγαλέζικο μέσο στο οποίο παραχώρησε δηλώσεις ο σούπερ σταρ της Arsenal, οι οποίες μεταδόθηκαν πρώτα από το WiwSport και ύστερα από το The Boot Room.

Πάμε να δούμε αυτές τις δηλώσεις του Auba:

«Ο Sadio είναι ο παίκτης των Αφρικανών.»

«Είναι επίσης ο τύπος παίκτη πού κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στην ομάδα του.»

«Όπως όλοι οι Αφρικανοί παίκτες στην Premier League, πειράζουμε ο ένας τον άλλο, και αστειευόμαστε πριν και μετά από κάθε παιχνίδι.»

«Έχω πολύ σεβασμό για αυτόν, γιατί εκτός από αυτά πού βλέπετε στα social media και στις ειδήσεις, είναι κάποιος πού έχει κάνει πολλά για το χωριό από το οποίο κατάγεται.»

Sadio Mane, Mo Salah και Pierre Emerick Aubameyang στη βράβευση των καλύτερων Αφρικανών παικτών της σεζόν 2018-19, τις οποίας ήταν όλοι μαζί πρώτοι scorers της Premier League με 22 γκολ.
Sadio Mane, Mo Salah και Pierre Emerick Aubameyang στη βράβευση των καλύτερων Αφρικανών παικτών της σεζόν 2018-19, στην οποία ήταν όλοι μαζί πρώτοι scorers της Premier League με 22 γκολ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com