Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δε θα κινηθεί για κεντρικό αμυντικό τον Ιανουάριο η Liverpool»

«Δε θα κινηθεί για κεντρικό αμυντικό τον Ιανουάριο η Liverpool»

Van Dijk και Joe Gomez.

Ένα φλέγον θέμα για τη Liverpool είναι και θα είναι για τους επόμενους 1-2 μήνες η απόκτηση ή η μη απόκτηση ενός καινούριου κεντρικού αμυντικού.

Με δεδομένους τους σοβαρούς τραυματισμούς των Virgil van Dijk και Joe Gomez και την αποχώρηση του Dejan Lovren χωρίς την αντικατάστασή του από έναν έμπειρο center back, οι πιθανότητες θα λέγαμε ότι είναι υπέρ του ενδεχομένου δραστηριοποίησης της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική αγορά.

Αυτός ο ισχυρισμός όμως δε βρίσκει σύμφωνο τον David Ornstein.

Ο δημοσιογράφος της Athletic αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι οι Reds δεν προτίθενται να βγουν στο επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι, παρά την αμυντική κρίση πού αντιμετωπίζουν.

Χαρακτηρίζει μάλιστα το ενδεχόμενο ως «απίθανο», ενώ γράφει επίσης ότι το σημείο εστίασης από τον Klopp είναι η θερινή μεταγραφική περίοδος, με τον Γερμανό να είναι χαρούμενος με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό του.

O Dejan Lovren αποχώρησε από τη Liverpool το καλοκαίρι, χωρίς προς το παρόν να αποκτηθεί καινούριος κεντρικός αμυντικός.
O Dejan Lovren αποχώρησε από τη Liverpool το καλοκαίρι, χωρίς προς το παρόν να αποκτηθεί καινούριος κεντρικός αμυντικός.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com