Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός για προληπτικούς λόγους από το Σλοβακία – Σκωτία ο Robertson

Εκτός για προληπτικούς λόγους από το Σλοβακία – Σκωτία ο Robertson

O Andy Robertson στο Μπέργκαμο.

Εκτός αποστολής από τον αγώνα της εθνικής Σκωτίας με την εθνική Σλοβακία έμεινε για προληπτικούς λόγους ο Andrew Robertson.

Ο αριστερός back των Reds αγωνίστηκε και στα 120 λεπτά του αγώνα με την Σερβία το βράδυ της Πέμπτης, όμως προς το τέλος του αγώνα αισθάνθηκε μια μυϊκή ενόχληση, όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του. Για τον λόγο αυτό, προτιμήθηκε να μείνει εκτός από την σημερινή αναμέτρηση με την Σλοβακία για το Nations League, με τον Kieran Tierney της Arsenal να ξεκινάει στη θέση του.

Ο Steve Clarke πριν την έναρξη της αναμέτρησης δήλωσε πως ο Robbo ήταν εξ’ αρχής αμφίβολος και τελικά προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

Η Liverpool αντιμετωπίζει ήδη πολλά προβλήματα τραυματισμών στον χώρο της άμυνας, με τους Virgil van Dijk, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold και Fabinho να έχουν τεθεί εκτός. Το τελευταίο που θα ήθελε ο Jürgen Klopp θα ήταν να δει και τον Robertson να τραυματίζεται.

Ο Σκωτσέζος έχει παίξει τα περισσότερα λεπτά από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στη φετινή Liverpool και είναι δεδομένο πως θα πάρει κάποιες ανάσες στο προσεχές διάστημα, αφού ο Κώστας Τσιμίκας είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Έλληνας διεθνής αναμένεται να ξεκινήσει στον αγώνα της επόμενης Τετάρτης με την Atalanta στο Anfield για το Uefa Champions League.

Επιτέλους ξεκούραση για τον Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com