Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δυσφορία Lovren για το πρόγραμμα αγώνων και η απαίτηση αλλαγών

Δυσφορία Lovren για το πρόγραμμα αγώνων και η απαίτηση αλλαγών

O Dejan Lovren αποχώρησε από τη Liverpool το καλοκαίρι.

Ο Dejan Lovren ζήτησε από τους ανθρώπους που καθορίζουν το πρόγραμμα ποδοσφαίρου να λάβουν υπόψη τον αυξανόμενο αριθμό τραυματισμών καθώς οι παίκτες συνεχίζουν να υποκύπτουν σε ένα «τρελό» πρόγραμμα.

Καθώς η σεζόν 2020/21 καθυστέρησε, ο αριθμός των αγώνων παρέμεινε ο ίδιος αλλά πρέπει να καλυφθεί σε μικρότερο χρονικό διάστημα καθώς αναμεσά αυτών των αγώνων υπάρχουν και διεθνή παιχνίδια.

Πολλοί πίστευαν ότι μια παγκόσμια πανδημία θα ήταν αρκετή για να περιορίσει τα διεθνή κατορθώματα, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, αντιθέτως όμως έχουν προστεθεί 2 επιπλέον διεθνή φιλικά παιχνίδια για την προετοιμασία των ομάδων.

Προκαλεί μια σειρά από τραυματισμούς σε παίκτες σε όλη την Ευρώπη, με τον Joe Gomez της Liverpool να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση, ενώ ο Nathan Ake της Man City τραυματίστηκε στον πρόσθιο μυριαίο μόλις πέντε λεπτά απο την έναρξη του φιλικού παιχνιδιού εναντίον της Ισπανίας.

Υπάρχει αυξημένη ζήτηση από τους παίκτες για λίγο χρόνο ξεκούρασης και ανάκαμψης. Συνεπώς ο πρώην «κόκκινος» εξέφρασε την απογοήτευσή του καθώς απαιτούσε αλλαγή αφού πήγε στη νέα σεζόν με την Zenit «χωρίς κατάλληλη προ-σεζόν» και μόλις οκτώ ημέρες για προετοιμασία.

«Οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί τραυματισμοί, είναι απλό», γράφει ο Lovren στο λογαριασμό του στο Twitter.

«Πάρα πολλά παιχνίδια, αδύνατο να ανακάμψεις, όταν ξέρεις ότι φέτος είναι παράξενο (Covid). Δεν υπάρχει κατάλληλη άδεια, προσωπικά είχα μόνο 8 ημέρες μακριά, χωρίς κατάλληλη «προ-σεζόν» και από το «τρελό» πρόγραμμα».

«Ο Toni Kroos έχει δίκιο και πολλοί άλλοι προπονητές έλεγαν το ίδιο ξανά και ξανά, αλλά κανείς δεν ακούει. Οι άνθρωποι που φτιάχνουν και αποφασίζουν το πρόγραμμα των αγώνων πρέπει να σκεφτούν αυτό το θέμα».

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com