Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 10/11/2019 Μία νίκη-σταθμός επί της Manchester City (vid)

Σαν σήμερα: 10/11/2019 Μία νίκη-σταθμός επί της Manchester City (vid)

Ο Fabinho σουτάρει και διαμορφώνει το 1-0 για την Liverpool μόλις στο έκτο λεπτό στον αγώνα του πρώτου γύρου με την Manchester City.

Στις 10 Νοεμβρίου 2019 η Liverpool πήρε μία πολύ σημαντική νίκη επί της Manchester City, στο δρόμο προς το ιστορικό επίτευγμα του 19ου πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας προερχόταν από την επική ανατροπή στην έδρα της Aston Villa, και είχε διαφορά 6 βαθμών από αυτή του Pep Guardiola. Μετά το ντέρμπι ακολουθούσε international break, και οι Πολίτες είχαν μία πολύ καλή ευκαιρία να μειώσουν σε απόσταση μίας νίκης τη βαθμολογική διαφορά και να συνεχίσουν με άλλον αέρα την επιδίωξη του three-peat.

Η αποφασισμένη όμως Liverpool τους χάλασε τα σχέδια, καθώς προηγήθηκε νωρίς με τον κεραυνό του Fabinho μετά από μία εκ των πιο πολυσυζητημένων φάσεων στη σύντομη ιστορία του VAR, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε ένα γκολ-ζωγραφιά, προϊόν των μπαλιών με ακρίβεια χειρουργού των Alexander-Arnold και Robertson και της κεφαλιάς του Mo Salah.

O Mane έκανε το 3-0 στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μισού μετά από θαυμάσια ατομική προσπάθεια και σέντρα του Jordan Henderson, ενώ η City μείωσε στο τελευταίο τέταρτο με τον Bernardo Silva.

Ο Sadio Mane γράφει με κεφαλιά το 3-0 κόντρα στην Manchester City τον Νοέμβριο του 2019..
Ο Sadio Mane γράφει με κεφαλιά το 3-0 κόντρα στην Manchester City τον Νοέμβριο του 2019.

Απολαύστε εκτεταμένα highlights αυτής της νίκης της ομάδας μας, η οποία ήταν ένα από αυτά τα αποτελέσματα (όπως και οι δύο νίκες με τη Leicester και αυτή στο Villa Park) πού έστειλαν μήνυμα στην Premier League για το ποιος θα είναι το αφεντικό της συγκεκριμένης σεζόν:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com