Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου»

Klopp: «Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου»

Με πέντε νίκες και μόλις μια ήττα ολοκλήρωσε η Liverpool το δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων 8 αγωνιστικών στην Premier League, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει πως δεν θα μπορούσε να ήταν περισσότερο χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές του.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Κοιτάξτε, στην Premier League όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι και αυτό είναι κάτι το απίστευτο. Δεν μας επιτρέπει να κάνουμε θεωρίες του τύπου, Οκ τους έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. ”

“ Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ξανά και όποτε κάνει συμβεί αυτό, θα είναι δύσκολο. Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο για τα παιδιά κι αυτή η δύσκολη περίοδος θα συνεχιστεί. Τώρα θα φύγουν και ορισμένοι θα παίξουμε τρία παιχνίδια με τις εθνικές ομάδες κι άλλοι δύο, οπότε ναι θα είναι δύσκολα. ”

“ Γι’αυτό πρέπει να βεβαιωνόμαστε πως τους δίνουμε χρόνο, τουλάχιστον λίγες μέρες, όταν μπορούμε, για να αναρρώνουν. Εκτός από αυτό, τα παιδιά ήταν έτοιμα να το κάνουν ξανά (κόντρα στη City) και εγώ δεν θα μπορούσα να ήμουν περισσότερο χαρούμενος για εκείνα. ”

“ Ήταν ένα κορυφαίο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο. Η ενέργεια και των δύο ομάδων ήταν εξωπραγματική, δύο πολύ καλές ποδοσφαιρικές ομάδες έδωσαν μια μάχη. Ήταν ένας αγώνας με ενδιαφέρον. ” Είπε ο Klopp.

“ Λάτρεψα το ξεκίνημα μας, φυσικά παίξαμε με ένα διαφορετικό σύστημα, κάτι το οποίο είδατε και σε κάποιες στιγμές έπρεπε να προσαρμοστούμε. Είχαμε δύο μέρες για να το δουλέψουμε και στο τέλος το χρησιμοποιήσαμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο και υπό πίεση. Τα παιδιά τα πήγαν απίστευτα καλά, μου άρεσαν πολλά σημεία του αγώνα και αμυνθήκαμε με έναν πολύ καλό τρόπο κόντρα στη City. ”

Ένας βαθμό στο Etihad για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com