Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Αιφνιδιάσαμε τη City και έπρεπε να το αξιοποιήσουμε»

Robertson: «Αιφνιδιάσαμε τη City και έπρεπε να το αξιοποιήσουμε»

Το τελευταίο μέρος των δηλώσεων του Andy Robertson αναλώθηκε στην αξιολόγηση του παιχνιδιού και του αποτελέσματος στο Manchester.

O Robbo -όπως και όλοι οι παίκτες και προπονητές των δύο ομάδων πού έκαναν δηλώσεις- τόνισε το δίκαιο του αποτελέσματος, αναφέρθηκε ωστόσο και στις λεπτομέρειες πού αν είχαν αξιοποιηθεί καλύτερα, θα είχαν δώσει στη Liverpool μία καλύτερη ευκαιρία να φύγει με το τρίποντο από το Etihad.

Ας δούμε τι είπε το full-back της ομάδας μας στην ιστοσελίδα της:

«Ο ένας βαθμός είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες, δε νομίζω να υπάρξουν πολλές διαφωνίες σε αυτό. Έπρεπε να αξιοποιήσουμε το γεγονός ότι τους εκπλήξαμε λίγο με τη σύνθεσή μας, καθώς είχαμε τους παίκτες μας ανάμεσα στις γραμμές.»

«Θεωρώ ότι ήμασταν εξαιρετικοί στο πρώτο εικοσάλεπτο. Πήραμε άξια το προβάδισμα, όμως οι καλοί παίκτες προσαρμόζονται σε καταστάσεις, και η Manchester City ξεκίνησε να προσαρμόζεται, και ξεκίνησε να προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα πού είχε μέχρι τότε. Μετά ξεκίνησαν να μας προκαλούν αυτοί προβλήματα.»

«Στο γκολ τους, η μπάλα απλά βρισκόταν ανάμεσα σε σώματα και ήρθε προς τα μπρος, το οποίο συνιστά ατυχία για μας. Μετά η τύχη ήταν με το μέρος μας, καθώς ένας παίκτης με ποιότητα έχασε το πέναλτι. Στη συνέχεια δε δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες.»

«Θεωρώ ότι αν απλά δείχναμε λίγο περισσότερη ποιότητα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, ίσως να μπορούσαμε να προχωρήσουμε (να ξαναπαίρναμε το προβάδισμα). Συνολικά όμως ήταν μία καλή εμφάνιση από εμάς, και ένα ‘αρμόζον’ (decent) αποτέλεσμα.»

«Τώρα όλοι πηγαίνουμε στις εθνικές ανά τον κόσμο, και μακάρι να επιστρέψουμε γεροί και υγιείς, ώστε μετά να μπούμε στο πυρετώδες πρόγραμμα των Χριστουγέννων.»

O Andy Robertson σε διεκδίκηση της μπάλας με τους Bernardo Silva και Kevin De Bruyne.
O Andy Robertson σε διεκδίκηση της μπάλας με τους Bernardo Silva και Kevin De Bruyne.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com