Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πήρε έναν βαθμό στο Etihad

Πήρε έναν βαθμό στο Etihad

Στο 1-1 έμειναν Manchester City και Liverpool για την 8η αγωνιστική της Premier League. Οι Reds προηγήθηκαν στο Etihad, αλλά δεν μπόρεσαν να φύγουν με το διπλό, ενώ είδαν τον Trent Alexander-Arnold να τραυματίζεται.

Δίχτυα βρήκαν οι Salah και Jesus, ενώ ο De Bruyne αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Α’ Ημίχρονο: Με τους Joel Matip και Bobby Firmino να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα και τον Diogo Jota να διατηρεί την θέση του παρατάχθηκαν στο Etihad κόντρα στην Manchester City οι Reds. Οι Πρωταθλητές ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς και μάλιστα προηγήθηκαν μόλις στο 12′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Mo Salah! Το πέναλτι κέρδισε ο Sadio Mane από τον Walker και ο Αιγύπτιος σημάδεψε την αριστερή γωνία, ο Ederson δεν έπεσε έγκαιρα και έγραψε το 0-1. Εκτός εστίας έφυγε το σουτ του Henderson στο 17′, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 24′ με τον Sterling. Ο Alisson απέκρουσε όμως με τα πόδια. Η ομάδα του Pep Guardiola συνέχισε να έχει την κατοχή και βρήκε τελικά την ισοφάριση με τέρμα του Gabriel Jesus στο 31′. Ο Βραζιλιάνος έλαβε την πάσα στην περιοχή τον Reds, γύρισε με ιδανικό τρόπο και τελείωσε την φάση, με τον Trent που είχε βρεθεί στο μαρκάρισμα του να μην μπορεί να τον σταματήσει. Δύο λεπτά μετά το γκολ, οι Cityzens έχασαν ευκαιρία με δυνατό σουτ του De Bruyne. Η City λίγο έλειψε να γυρίσει τελείως το ματς, όταν κέρδισε πέναλτι στο 42′ για χέρι του Joe Gomez. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Kevin De Bruyne, στέλνοντας όμως άουτ την μπάλα. Η Liverpool βγήκε ξανά στην επίθεση μετά το χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων και απείλησε δύο φορές με τον Trent Alexander-Arnold. Πρώτα στο 44′ με σουτ του εντός περιοχής και στη συνέχεια με μακρινό πλασέ από φάουλ που είχαν κερδίσει οι Reds.

Β’ Ημίχρονο: Με καλό ρυθμό και τον Ederson να μπλοκάρει το αδύναμο σουτ του Jota στο 49′ ξεκίνησε η επανάληψη. Καλή στιγμή είχε και η City με κεφαλιά του Jesus, ο οποίος έμεινε αμαρκάριστος. Τα πλασέ των Firmino στο 56′ και De Bruyne στο 57′ έφυγαν άουτ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αντικατατάθηκε από τον Shaqiri στο 59′ και δύο λεπτά αργότερα, η Liverpool έκανε την δεύτερη της αλλαγή, με τον Milner να αντικαθιστά τον Trent Alexander-Arnold. Το υπόλοιπο της αναμέτρησης κύλησε με τους γηπεδούχους να έχουν την μπάλα στα πόδια τους την περισσότερη ώρα, αλλά να μην απειλούν, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους Reds.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Manchester City: Ederson, Walker, Dias, Laporte, Cancelo, De Bruyne, Rodri, Gundogan, Torres (Bernardo 61′), Sterling, Jesus

Έμειναν στον πάγκο: Steffen, Stones, Ake, Zinchenko, Foden, Garcia

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Milner 63′), Matip, Gomez, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Salah, Firmino (Shaqiri 58′), Mane, Jota.

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Phillips, Keita, Jones, Origi

Για τους Reds ακολουθεί ο αγώνας με την Leicester, μετά το break για τις εθνικές ομάδες.

Ισοπαλία ανάμεσα σε City και Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com