Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 5/11/1971 Γεννιέται ο Rob Jones (vid)

Σαν σήμερα: 5/11/1971 Γεννιέται ο Rob Jones (vid)

Σαν σήμερα το 1971 γεννιέται στο Wrexham της Ουαλίας, ο Άγγλος διεθνής πρώην δεξιός αμυντικός της Liverpool, Robert Marc Jones.

Ο Rob Jones θα ξεκινήσει την καριέρα του από την Crewe Alexandra, σε ηλικία 14 ετών και το 1991 τον είδε τυχαία ο Graeme Souness που βρέθηκε στο Gresty Road (έδρα της Crew) για άλλον παίκτη. Τον εντυπωσίασε και αμέσως έκανε πρόταση στην Crew 300.ooo λίρες, που έγινε δεκτή και ο Jones ντύθηκε στα Κόκκινα.

Ο Rob Jones, που είναι εγγονός του Bill Jones (παίκτης θρύλος των Reds στα ’50s) έμεινε στο Anfield έως το 1991, φορώντας την famous Red shirt 243 μόνο φορές και χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Στα 8 χρόνια με τα Κόκκινα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, αλλά πρόλαβε να είναι ενεργό μέλος των ομάδων που κατέκτησαν το F.A Cup του 1992 και το League Cup το 1995.

Το 1999 θα μετακινηθεί με ελεύθερη μετεγγραφή στο Λονδίνο και για λογαριασμό της West Ham Utd, στην προσπάθειά του να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του, χωρίς αποτέλεσμα και αποφάσισε μετά από λίγο καιρό να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 29 ετών.

Από τον Οκτώβριο του 2013 έγινε μέλος των προπονητών της Ακαδημίας της Liverpool F.C.

Τον Οκτώβριο του 2010 βρέθηκε στην Αθήνα με κλιμάκιο βετεράνων των Reds και τιμήθηκε σε ειδική εκδήλωση για την προσφορά του στους Κόκκινους από την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool F.C.

Απολαύστε παρακάτω ένα μικρό αφιέρωμα στον Rob Jones, στις μέρες του στους Reds:

Σαν σήμερα: 5/11/1971 Γεννιέται ο Rob Jones
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com