Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mourinho: «Παίκτες των Liverpool, United και City βουτάνε, όχι ο Kane»

Mourinho: «Παίκτες των Liverpool, United και City βουτάνε, όχι ο Kane»

Σε μία δήλωση με το ύφος της οποίας θύμισε πολύ τον εαυτό του και παλιότερες τοποθετήσεις του προέβη χθες ο Jose Mourinho.

Μία από τις ερωτήσεις πού έγιναν στον προπονητή της Tottenham κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του για τον αγώνα των Spurs με τη Ludogorets αφορούσε στο πέναλτι πού δόθηκε στην ομάδα του εναντίον της Brighton για αντικανονικό μαρκάρισμα του Adam Lallana στον Harry Kane.

Συγκεκριμένα, του ζητήθηκε να σχολιάσει το αν θεωρεί άδικη την κριτική στον Kane για το πέναλτι πού «κέρδισε» (όπως είπε ο δημοσιογράφος), και αν θεωρεί ότι το κέρδισε έξυπνα.

Η απάντηση του «Special One» ήταν η εξής:

«Εσείς (οι δημοσιογράφοι) έχετε μπερδευτεί, γιατί θα μπορούσατε να μιλάτε για κάποιους παίκτες της Manchester United, θα μπορούσατε να μιλάτε για κάποιους παίκτες της Manchester City, θα μπορούσατε να μιλάτε για κάποιους παίκτες της Liverpool, θα μπορούσατε να μιλάτε για κάποιους παίκτες της Chelsea.»

«Και μιλάτε για τον Harry Kane; Ο οποίος ήταν σε θέση να κοντρολάρει τη μπάλα σε ένα επικίνδυνο (για τη Brighton) σημείο, και ο Lallana ήρθε πολύ απερίσκεπτα πάνω του και του έκανε φάουλ.»

«Γιατί μιλάτε για το αν ήταν έξυπνο ή δεν ήταν έξυπνο (το να προσπαθείς να κερδίσεις ένα πέναλτι); Το να είσαι έξυπνος σημαίνει να κρατήσεις τη μπάλα, να σουτάρεις και να σκοράρεις. Ήταν παράβαση (εννοεί ότι ο Harry Kane δεν έπεσε στο έδαφος από επιλογή, αλλά λόγω του μαρκαρίσματος του Lallana, αλλιώς θα είχε κρατήσει την ισορροπία του και θα είχε σουτάρει)

Μετά από λίγο ένας άλλος δημοσιογράφος επανήλθε στο θέμα της επίμαχης φάσης, ζητώντας το σχόλιο του Mourinho, για να αποκριθεί ο Πορτογάλος ως ακολούθως:

«Γιατί μιλάτε για μας; Μιλήστε για τη Liverpool, μιλήστε για τη Manchester City, μιλήστε για τη Manchester United.»

«Μιλήστε για αυτά τα πέναλτι πού βλέπετε τον έξυπνο τύπο. Όταν έρχεται ο αντίπαλος και…φυσάει, πέφτουν στο έδαφος.»

«Μη μιλάτε για τον Harry Kane.»

Η φάση με αφορμή την οποία ο Jose Mourinho υπερασπίστηκε τον Harry Kane.
Η φάση με αφορμή την οποία ο Jose Mourinho υπερασπίστηκε τον Harry Kane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com