Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Atalanta – Liverpool (preview)

Atalanta – Liverpool (preview)

Τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool φιλοξενείται από την Atalanta στο Gewiss Stadium του Bergamo στις 22:00 ώρα Ελλάδος το βράδυ της Τρίτης.

Οι Reds στοχεύουν φυσικά να πετύχουν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην φάση των ομίλων και να φτάσουν στην ουσία μια ανάσα μακριά από την πρόκριση τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν έχουν δεχθεί ούτε ένα τέρμα στο φετινό Champions League και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές τους αμυντικές επιδόσεις και στην Ιταλία, κόντρα στην Atalanta.

Η νίκη επί της West Ham το Σάββατο, με ανατροπή, έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Klopp, η οποία με τις επιστροφές των Keita και Matip θα προσπαθήσει να πάρει το διπλό στην έδρα της Atalanta.

Αλλαγές θα δούμε ξανά από τον Γερμανό προπονητή. Ο Rhys Williams θα πάρει φανέλα βασικού, αν δεν κριθεί απόλυτα έτοιμος ο Joel Matip, και θα αποτελέσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο μαζί με τον Joe Gomez, ενώ και ο James Milner θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Diogo Jota, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Θέση βασικού διεκδικεί και ο Xherdan Shaqiri, ενώ εκτός θα παραμείνουν οι Thiago Alcantara, Virgil van Dijk, Fabinho και Alex Oxlade-Chamberlain.

Η αντίπαλος των Reds, Atalanta δεν διανύει την καλύτερη περίοδο φόρμας αλλά το Σάββατο επικράτησε με 1-2 της Crotone και επέστρεψε στις νίκες.

Έχει 4 βαθμούς στον όμιλο και την περασμένη Τρίτη αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ajax στην έδρα της, έχοντας μείνει πίσω στο σκορ με 0-2 από το πρώτο ημίχρονο.

Τη δεδομένη στιγμή με μια νίκη και μια ισοπαλία έχει το πάνω χέρι για την δεύτερη θέση στον όμιλο και την πρόκριση στην φάση των 16.

Στην περσινή διοργάνωση εντυπωσίασε, καθώς έφτασε μέχρι τα προημιτελικά και αποκλείστηκε δύσκολα από την Paris Saint-Germain σε μονό αγώνα στην Πορτογαλία.

Στην φετινή Serie A έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Για τον αγώνα της Τρίτης δεν θα έχει στη διάθεση της τους Caldara, Hateboer, Romero, Toloi και εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι De Roon και Gosens.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ovidiu Hategan.

Atalanta εναντίον Liverpool το βράδυ της Τρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com