Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Atalanta, Jota, Shaqiri και Salah

Ο Klopp για Atalanta, Jota, Shaqiri και Salah

Στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Atalanta για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League μίλησε ο Jürgen Klopp και αναφέρθηκε στην Ιταλική ομάδα, στην κριτική που δέχεται ο Mo Salah, καθώς και στους Jota και Shaqiri.

Αποθέωσε τον Diogo Jota για την γρήγορη προσαρμογή του στην ομάδα:

“ Είναι ένα πολύ καλό παιδί και επίσης μία πάρα πολύ καλή μεταγραφή. Ποτέ δεν κρατάμε τους παίκτες πίσω στην αρχή, απλά τους παίρνει κάποιο χρόνο για να προσαρμοστούν. Με τον τρόπο όμως που παίζει η Wolves, ήξερα πως ο Diogo θα καταφέρει να προσαρμοστεί γρήγορα. ”

“ Βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία, είναι μόλις 23 και με μεγάλη εμπειρία στην Premier League. Είναι καλός και είναι όπως ακριβώς πρέπει να είναι οι παίκτες, όταν τους αγοράζουμε. ”

Για τον Xherdan Shaqiri:

“ Ο Shaq έπαιξε ένα πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς μετά από μια δύσκολη περίοδο. Είναι πολύ καλό που έχουμε περισσότερους από 11 παίκτες σε καλή κατάσταση. ”

“ Είναι ένας ευέλικτος παίκτης. Μερικές φορές συμβαίνει οι παίκτες να στέκονται άτυχοι με συνεχόμενους τραυματισμούς. Τώρα είναι όλα καλά, τα πράγματα είναι τέλεια για εκείνον και ακόμη καλύτερα για εμάς γιατί μας έλειψε την περσινή χρονιά. Είχε μια τεράστια επίδραση το παιχνίδι μας. Είναι πολύ καλό που τον έχουμε πίσω.” Είπε ο Klopp.

“ Όταν το παράθυρο των μεταγραφών είναι ανοιχτό υπάρχουν συχνά φήμες μόνο και μόνο για να γίνεται συζήτηση. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι ακόμα εδώ. Οι φήμες θα ξεκινήσουν ξανά σε επτά ή οκτώ εβδομάδες, όταν ανοίξει ξανά η περίοδος των μεταγραφών. Το τελευταίο μεταγραφικό παράθυρο μοιάζει σαν να ήταν πριν από τέσσερα χρόνια. ”

Για την Atalanta:

“ Πρέπει να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα. Αυτός ο αγώνας αποτελεί την μεγαλύτερη μας πρόκληση στο φετινό Champions League, μέχρι στιγμής. Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζεις την Atalanta. Η προσέγγιση τους μοιάζει με εκείνη της Leeds. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. ”

“ Έχουν μία πολύ καλή ομάδα με κορυφαίους παίκτες, κορυφαία οργάνωση και ένα πολύ καλά οργανωμένο σύνολο. Αγωνίζονται με 100% αυτοπεποίθηση και χρησιμοποιούν τις δεξιότητες τους με έξυπνο τρόπο. Όλοι στην ομάδα τους γνωρίζουν τους ρόλους που έχουν. ”

“ Είναι ένα σύνολο που παλεύει και μέσα στην ομάδα υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Η περσινή σεζόν ήταν πολύ καλή για εκείνους και έχουν όλο μας το σεβασμό. Γνωρίζω πόσο καλοί είναι και απολαμβάνουν να τους βλέπω να παίζουν.”

Για τον Salah και το πέναλτι που κέρδισε από τον Masuaku:

“ Ήταν φάουλ αυτό ισχύει για σχεδόν όλους όσους το είδαν. Μίλησα με τον Mo χθες για να τον ρωτήσω πως νιώθει και είτε το πιστεύετε, είτε όχι, έχει δεχθεί τρία χτυπήματα και το ένα ήταν από την φάση του πέναλτι. Η επαφή ήταν ξεκάθαρη και για το λόγο αυτό δεν καταλαβαίνω την κριτική. ”

Για τον Origi και τις πρόσφατες εμφανίσεις του:

“ Ο Divock Origi έχει πραγματοποιήσει μερικές πολύ καλές εμφανίσεις σε παιχνίδια που έχει ξεκινήσει. Εκείνα με Barcelona και Everton αποτελούν καλά παραδείγματα. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στο να ξεκινάει βασικός και να έχει από τον πάγκο. ”

“ Σημασία έχει να βρίσκεις το ρυθμό σου. Αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, είναι κάτι προσωπικό και κάτι το οποίο μαθαίνεις συνεχώς. Υπάρχει μεγάλη πίεση, γι’ αυτό κάποιες φορές οι παίκτες δεν παίζουν στο συνηθισμένο τους επίπεδο.”

Ο Klopp υπολογίζει τον Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com