Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 30/10/2004 Ο φρικτός τραυματισμός του Djibril Cisse (vid)

Σαν σήμερα: 30/10/2004 Ο φρικτός τραυματισμός του Djibril Cisse (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα έρθουν ισόπαλοι με την Blackburn Rovers στο Ewood Park για το πρωτάθλημα, με το παιχνίδι να επισκιάζεται από τον φρικτό τραυματισμό του Djibril Cisse.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τους Κόκκινους, αφού προηγήθηκαν στο 7′ με σουτ του John Arne Riise από ασίστ του Xabi Alonso. Οι γηπεδούχοι θα αντιδράσουν και θα φτάσουν στην ισοφάριση με τον Jay Bothroyd στο 16′, για να ακολουθήσει δέκα λεπτά αργότερα ο φρικτός τραυματισμός του Djibril Cisse, όταν σε προσπάθεια επίθεσης προς την αντίπαλη εστία, το πόδι του «κόλλησε» στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να προκληθεί κάταγμα στη κνήμη! Το πόδι του «κρέμασε», αποχώρησε από το γήπεδο με βοήθεια οξυγόνου (38′) και οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου των Reds ήταν για 1 έτος μακρυά από τους αγωνιστικούς χώρους ή το χειρότερο σενάριο, να του έκαναν ακρωτηριασμό!

Εν τέλει ο διεθνής Γάλλος επιθετικός θα επιστρέψει από την περιπέτεια του στους αγωνιστικούς χώρους 6 μήνες μετά και θα πάρει μέρος στο έπος της Πόλης, στον τελικό του Champions League.

Το παιχνίδι συνεχίσθηκε με εμφανώς τους Κόκκινους σοκαρισμένους από το περιστατικό με τον συμπαίκτη τους και οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να προηγηθούν ακριβώς πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Brett Emerton 45′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ αλλά θα καταφέρουν μόνο να ισοφαρίσουν με σουτ του Milan Baros από ασίστ του Luis Garcia στο 54′.

Στο Ewwod Park εκείνο το απόγευμα Σαββάτου παρακολούθησαν το παιχνίδι 26.314 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Rob Styles.

Στο 5′:07″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 30/10/2004 Ο φρικτός τραυματισμός του Djibril Cisse
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com