Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Midtjylland

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Midtjylland

Ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί της Midtjylland μίλησε για την νίκη που πέτυχε η ομάδα του, τον αντίπαλο και επιβεβαίωσε πως ο Jordan Henderson δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ αναφέρθηκε και στον Rhys Williams.

Για τον Henderson που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο:

“ Ο Hendo μας είπε στο ημίχρονο πως ήθελε να συνεχίσει, αλλά εγώ αποφάσισα να μοιράσουμε τον χρόνο με 45 λεπτά στον καθένα. Δεν ήθελα να χάσω τον Hendo, αλλά ο Gini τα πήγε πολύ καλά. ”

Για τον αγώνα:

“ Ήταν δύσκολο, όπως ακριβώς το περίμενα και μάλιστα για διάφορους λόγους. Πιέζαν σαν τρελοί και δημιούργησαν ένα ταραχώδες παιχνίδι. Εμείς δεν μπορέσαμε να το ηρεμήσουμε στις κρίσιμες στιγμές. ”

“ Έπρεπε να παλέψουμε και αυτό κάναμε. Πρέπει να μένουμε ενωμένοι στις λιγότερο καλές στιγμές. ”

“ Η επιλογή της ενδεκάδας είναι δική μου και γίνεται μετά από την συλλογή όλων των πληροφοριών. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. ”

“ Οι Shaq και Div τα πήγαν πολύ καλά και ο Taki ήταν πολύ ζωντανός. Όλα αυτά ήταν ΟΚ. ” Είπε ο Klopp.

Έστειλε ένα μήνυμα ενόψει της συνέχειας:

“ Η ομάδα είναι σαν ένας γάμος, ο οποίος μένει ενωμένος και στις καλές και στις λιγότερες καλές στιγμές. Παιχνίδι παρά παιχνίδι χάνουμε έναν παίκτη για λίγο καιρό και αμέσως μετά πρέπει να παίξουμε ξανά. Θα το προσπαθήσουμε. ”

Αποθέωσε τον Rhys Williams:

“ Τα πήγε πολύ καλά. Τώρα έχουμε 4 μέρες μέχρι τον αγώνα με την West Ham και έχει τον χρόνο να γράψετε ένα άρθρο για εκείνον. ”

“ Είναι ένα ταλέντο 19 ετών και έχει περισσότερα λεπτά στο Champions League και από ότι στην Premier League. Έχει κάνει 2 συμμετοχές στο Champions League και έχει δύο νίκες, αυτό είναι κάτι πολλά υποσχόμενο. ”

“ Ο Rhys δεν βρέθηκε ούτε σε μια λάθος κατάσταση απόψε. ”

Για τις επιλογές της ομάδας στο κέντρο της άμυνας:

“ Για την Premier League έχουμε τον Nat Phillips που είναι αμυντικός και ο Billy Koumetio θα προπονηθεί. ”

Ρωτήθηκε από Δανό δημοσιογράφο αν έδειξε ασέβεια στον αντίπαλο με την επιλογή της συγκεκριμένης ενδεκάδας:

“ Αν παρακολουθούσες περισσότερο την Liverpool, θα γνώριζες πως σεβόμαστε. Η ενδεκάδα σεβόταν τον αντίπαλο. Χρειαστήκαμε φρέσκα πόδια, για να τελειώσουμε το ματς. ”

Αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου ο Matip:

“ Δεν ξέρω, θα πρέπει να το δούμε αυτό. Έτσι έχουν τα πράγματα. Αν απέμενε ένα παιχνίδι στη φετινή σεζόν, θα έλεγα πως μάλλον δεν θα έπαιζε. Πρέπει να χτίσουμε τις βάσεις για τη συνέχεια της σεζόν. ”

Με νίκες συνέχισε η Liverpool στο Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com