Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκανε το καθήκον της με Jota και Salah!

Έκανε το καθήκον της με Jota και Salah!

Το καθήκον της έκανε η Liverpool, επικρατώντας με σκορ 2-0 της Midtjylland στο Anfield για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League.

Για τους Reds βρήκαν δίχτυα οι Jota και Salah, αλλά υπάρχει ανησυχία για τον Fabinho που αποχώρησε τραυματίας.
Α’ Ημίχρονο: Με πάρα πολλές αλλαγές και επιθετική τριάδα αποτελούμενη από τους Origi, Minamino και Shaqiri παρατάχθηκαν κόντρα στην Midtjylland οι Reds, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, με τον Alisson να αποκρούει στο 3′ το σουτ του Dreyer. Η αναμέτρηση συνέχισε χωρίς αξιοσημείωτες στιγμές, μέχρι το 28′, όταν ο Fabinho έπεσε στο χορτάρι λόγω ενός μυϊκού προβλήματος, μη μπορώντας να συνεχίσει. Την θέση του πήρε ο Rhys Williams. Στο 38′ και στο 40′ οι Reds έκαναν δύο τελικές με τους Jota και Milner, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα τους Δανούς, ενώ η κεφαλιά του Minamino στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφυγε ψηλά.

Β’ Ημίχρονο: Με τον Gini Wijnaldum να περνάει εντός αγωνιστικού χώρου ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο η Liverpool, παίρνοντας την θέση του Jordan Henderson. Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανέβασαν ρυθμούς και αύξησαν την πίεση τους με την έναρξη της επανάληψης και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τέρμα του Diogo Jota στο 55′ μετά από συνεργασία του Shaqiri με τον Alexander-Arnold και σέντρα του τελευταίου. Στο 61′ αντικαταστάθηκαν οι Mane και Origi από τους Salah και Mane. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στους Reds με δύο ευκαιρίες του Evander στο 74′ και στο 77′, φτάνοντας μάλιστα κοντά στην ισοφάριση με το δεύτερο σουτ. Η ομάδα του Jürgen Klopp έκλεισε τις αλλαγές της στο 81′ με τον Firmino να αντικαθιστά τον Diogo Jota. Ο Βραζιλιάνος είχε την ευκαιρία να σημειώσει το 2-0 και να τελειώσει το ματς στο 88′, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καθόλου καλό και δεν εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Trent. Το δεύτερο γκολ τελικά ήρθε για την Liverpool από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Mo Salah! Ο ίδιος το κέρδισε, το εκτέλεσε με ιδανικό τρόπο και τελείωσε το ματς, διαμορφώνοντας το 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Fabinho (Williams 29′), Gomez, Robertson, Henderson (Wijnaldum 46′), Milner, Shaqiri, Minamino (Mane 60′), Jota (Firmino 80′), Origi (Salah 60′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Kelleher, N.Williams, Jones, Cain

Midtjylland: Andersen; Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho, Onyeka, Cajuste, Dreyer, Sisto (Evander 72′), Mabil (Anderson 66′), Kaba (Pfeiffer 81′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην West Ham.

Ανησυχία για την κατάσταση του Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com