Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Midtjylland, Champions League, van Dijk και τραυματίες

Ο Klopp για Midtjylland, Champions League, van Dijk και τραυματίες

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του αυριανού αγώνα με την Midtjylland για το Uefa Champions League ολοκληρώθηκε και ο προπονητής των Reds μίλησε για την δύσκολη εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, τους τραυματίες και τον αυριανό αντίπαλο με τους πρωταθλητές Δανίας.

Αρχικά αναφέρθηκε στην δύσκολη εβδομάδα που έλαβε τέλος με νίκη επί των Blades:

“ Η προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν η καλύτερη που είχαμε στη ζωή μας. Έγιναν κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν και αυτό δεν βοήθησε. Αυτό που μπορούσαμε να επηρεάσουμε ήταν η αντίδραση μας και αυτή μου άρεσε. Τα παιδιά ήταν έτοιμα και να δουλέψουν και έδειξαν την ανθεκτικότητα τους. Πάλεψαν για όλα τα αποτελέσματα. Ήταν σημαντικά (τα αποτελέσματα) και το περίμενα αυτό. ”

“ Τα παιδιά μου έκαναν αυτό ακριβώς που περίμενα να κάνουν και αυτό ήταν που μου άρεσε περισσότερο. ”

Ρωτήθηκε αν θα προλάβουν τον αγώνα οι Keita, Thiago και Matip:

“ Όχι, δεν νομίζω πως θα τον προλάβουν. Χρειάζονται μερικές μέρες ακόμα. ”

Για την Midtjylland:

“ Από χθες έχω δει πολλούς αγώνες της. Το 4-0 κόντρα στην Atalanta δεν ήταν από τα συνηθισμένα παιχνίδια της. ”

“ Πέντε χρόνια πριν, όταν έκανα το διάλειμμα μου από το ποδόσφαιρο, είχα ενδιαφερθεί να πάω εκεί ή στην Brentford, για να δω πως δουλεύουν αλλά τελικά υπέγραψα στην Liverpool, οπότε δεν μπόρεσα να το κάνω! Ακόμη και πριν πέντε χρόνια η ομάδα τους είχε ενδιαφέρον. ”

“ Αντιμετωπίζουμε την Midtjylland τώρα και δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για το ποδόσφαιρο της Δανίας, αλλά για το ποδόσφαιρο γενικότερα σημαίνει πολλά. Σημαίνει πως αν σκέφτεσαι γρήγορα μπορείς να κάνεις μεγάλα άλματα. Έχουν όλο τον σεβασμό μου. Δεν σκεφτόμαστε πως είμαστε μεγαλύτερη ομάδα. Τους σεβόμαστε γιατί καταλαβαίνουμε το ποδόσφαιρο. ” Είπε ο Klopp.

Ρωτήθηκε από Δανό δημοσιογράφο αν θα αποκαλύψει πως θα προσεγγίσει τον αγώνα:

“ Πως θα τον προσεγγίσουμε; Συγγνώμη αλλά αυτό είναι απόρρητο. Ξέρετε πως παίζει η Midtjylland, έχει εμπειρία, μέσους που γνωρίζουν ποδόσφαιρο και παίκτες με φυσικά προσόντα στην επίθεση, οπότε θα δούμε. Έχουν ένα ξεκάθαρο πλάνο, αλλά εμείς μπορούμε να προσαρμοζόμαστε. ”

Ρωτήθηκε για την φιλοσοφία του:

“ Δεν έχω σκεφτεί πότε για την φιλοσοφία μου ή κάτι τέτοιο. Έχω μόνο έναν Γερμανό παίκτη, τον Joel και οι υπόλοιποι παίκτες μου είναι από όλον τον κόσμο. Ως προπονητής πρέπει να καταλαβαίνεις τι μπορεί να κάνει η ομάδα σου και να την βοηθάς. Είναι μια μίξη. ”

Για το Champions League και τον αποκλεισμό από την Atletico Madrid:

“ Στην Μαδρίτη πέρσι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά χάσαμε με 1-0. Κάναμε ένα σούπερ παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά χάσαμε. Ακούγεται τρελό, αλλά τι άλλο μπορείς να κάνεις; Δεν είχε πρόβλημα η εμφάνιση μας. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι πριν το lockdown. Δεν αποτελεί παράδειγμα για το πως πρέπει ή πως δεν πρέπει να παίζεις. Εμείς λατρεύουμε το Champions League. ”

“ Παίζουμε στην Ευρώπη, στο Champions League και στο Anfield. Είναι η διοργάνωση που λατρεύουμε και θα δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις, αλλά ευκαιρίες. Οπότε ας το προσπαθήσουμε. ”

Για τον Thomas Gronnemark που έχει δουλέψει στην Midtjylland:

“ Είμαστε στο γκρουπ του Gronnemark! Είδαμε την επιρροή που έχει, όταν τον αναλύσαμε. Θα είναι περήφανος. Είναι επαγγελματίας και ένα σούπερ άτομο. Τα πλάγια άουτ αποτελούν μεγάλο κομμάτι μας, όχι το μοναδικό κομμάτι, αλλά ένας τομέας, που τον σκεφτόμαστε πολύ. ”

Ακολούθησε άλλη μια ερώτηση από Δανό δημοσιογράφο, ο οποίος ρώτησε πόσες πιθανότητες δίνει στην Midtjylland:

“ Εσείς οι Δανοί πρέπει να δουλέψετε πάνω στην ψυχολογία σας! Δεν σας βλέπουμε ως μικρή ομάδα. Βρίσκεστε εδώ, γιατί το αξίζετε και εξασφαλίσατε την θέση σας. Πρόκειται για μια καλή ομάδα και αυτό μας αρέσει. Όλα είναι πιθανά και σίγουρα η  Midtjylland θα το βλέπει με τον ίδιο τρόπο. ”

Για την ομάδα χωρίς τον Virgil van Dijk:

“ Τα πράγματα είναι όσο καλά θα μπορούσαν να ήταν. Θα έλειπε σε κάθε ομάδα, είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Πρέπει να φτιάξουμε μια νέα ενδεκάδα και αυτό είναι δύσκολο. Ο Matip είναι επίσης τραυματίας. Ο Fab είναι εξάρι αλλά αγωνίζεται ως στόπερ. Οι Trent και Robbo δεν έχουν συνηθίσει τα διαφορετικά αμυντικά δίδυμα, αλλά αυτό θα βελτιωθεί. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Δεν αποσκοπούμε στην τελειότητα, αλλά δεν θέλουμε να είμαστε και πολύ μακριά της. Όλοι χρειάζονται χρόνο. Πρέπει να αναπληρώσουμε έναν τεράστιο παίκτη, αλλά μέχρι στιγμής είναι ΟΚ. ”

Οι Reds υποδέχονται την Midtjylland στο Anfield.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com