Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Midtjylland (preview)

Liverpool – Midtjylland (preview)

Δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την FC Midtjylland το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, κόντρα σε Ajax και Sheffield United. Κόντρα στους Δάνους θέλουν να πετύχουν μια ακόμη νίκη, την οποία θα συνοδέψουν και με μια καλή εμφάνιση.

Η Midtjylland δεν ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην Κορυφαία Ευρωπαϊκή Διασυλλογική διοργάνωση, αφού γνώρισε εύκολα την εντός έδρας ήττα από την Atalanta με 0-4. Νίκησε όμως 2-3 με ανατροπή και γκολ στο 94′ την Brondby το Σάββατο για το πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας μπορούν να υπολογίζουν ξανά στον Alisson Becker που αγωνίστηκε το Σάββατο και αναμένεται να διατηρήσει την θέση του.

Τις γνωστές απουσίες θα συνεχίσει να τις έχει η ομάδα του Jürgen Klopp, αφού την αναμέτρηση δεν θα προλάβουν οι Thiago Alcantara, Naby Keita, Joel Matip και Κώστας Τσίμικας, αφού δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τους και δεν έχουν κριθεί έτοιμοι.

Φυσικά εκτός παραμένουν οι Virgil van Dijk και Alex Oxlade-Chamberlain.

Αυτό σημαίνει πως στο κέντρο της Κόκκινης άμυνας θα ξεκινήσουν και πάλι οι Fabinho και Joe Gomez, ενώ στον χώρο του κέντρου αναμένεται να επιστρέψει ως βασικός ο James Milner και παράλληλα να επιστρέψει ο σχηματισμός του 4-3-3.

Για την Midtjylland ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου είχε να πει τα καλύτερα λόγια, ενώ αποκάλυψε πως σκόπευε να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ομάδας πριν υπογράψει στους Reds τον Οκτώβριο του 2015.

Για τον αγώνα του Anfield δεν μπορεί να υπολογίζει στους Hansen, Brumado και Riis.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πολωνός, Paveł Raczkowski.

Θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων.

Η Liverpool υποδέχεται την Midtjylland στο Anfield το βράδυ της Τρίτης.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com