Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Diogo Jota: «Είχαμε ανάγκη αυτούς τους τρεις βαθμούς!»

Diogo Jota: «Είχαμε ανάγκη αυτούς τους τρεις βαθμούς!»

Τη σημασία τις επιστροφής της Liverpool στις εντός συνόρων Νησιού νίκες επεσήμανε ο Diogo Jota, μετά από δύο σερί αποτυχημένες απόπειρες.

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη των Reds επί της Sheffield United, ο νέος παίκτης της ομάδας μας ρωτήθηκε και μίλησε για το χθεσινοβραδινό αποτέλεσμα, την προσωπική του συνεισφορά και προσαρμογή στο νέο του περιβάλλον, και στο γενικότερο βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα του ίδιου και των συμπαικτών του.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις πού παραχώρησε στο site της ομάδας:

«Ήταν πολύ δύσκολο για μας», ξεκινά, αναφερόμενος στο χθεσινό τρίποντο.

«Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν για μας να επανέλθουμε στις νίκες μετά από δύο παιχνίδια χωρίς νίκη στην Premier League, και αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Χρειάστηκε να επιστρέψουμε από πίσω (στο σκορ), οπότε θεωρώ ότι στο τέλος πήραμε τρεις σπουδαίους βαθμούς.»

«Ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε το δεύτερο γκολ. Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε ένα γκολ πού ακυρώθηκε, όμως πρέπει να έχουμε πίστη μέχρι το τέλος, και ευτυχώς για μας ‘αρπάξαμε’ τους τρεις βαθμούς.»

Για τον εαυτό του, και μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν νιώθει ήδη ‘σαν στο σπίτι του’ στο Anfield, τοποθετήθηκε ως εξής:

«Όπως είπα και όταν σκόραρα το πρώτο μου γκολ (εναντίον της Arsenal), εύχομαι το στάδιο να ήταν γεμάτο, έτσι ώστε όλα να ήταν ακόμα πιο ξεχωριστά. Όμως εν τέλει νομίζω ότι το σημαντικότερο ήταν ότι το γκολ μου ήταν σημαντικό για να εξασφαλίσουμε τη νίκη, οπότε είμαι ευχαριστημένος.»

Τέλος, για το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων:

«Είναι απλά το πρόγραμμά μας.»

«Νομίζω ότι γι’ αυτό χρειαζόμαστε όλους να είναι υγιείς και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Το πηγαίνουμε παιχνίδι-παιχνίδι, όμως ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι, οπότε είναι σημαντικό για μας να πάρουμε τους πόντους.»

Ο Diogo Jota με τον Jurgen Klopp στο ζέσταμα πριν την έναρξη του αγώνα με τη Sheffield.
Ο Diogo Jota με τον Jurgen Klopp στο ζέσταμα πριν την έναρξη του αγώνα με τη Sheffield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com