Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Sheffield

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Sheffield

Ο Diogo Jota με τον Jurgen Klopp στο ζέσταμα πριν την έναρξη του αγώνα με τη Sheffield.

Μια δύσκολη εβδομάδα ολοκλήρωσε η Liverpool με νίκη επί της Sheffield United, όπως τόνισε και ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τους Blades για την έκτη αγωνιστική της Premier League.

Ο Γερμανός έκανε το εξής σχόλιο αμέσως μετά την έναρξη της συνέντευξης:

“ Ήταν φυσικά μια δύσκολη εβδομάδα. Με πολλά αγωνιστικά λεπτά και δύσκολους αντιπάλους που παλεύουν. Είμαι ευχαριστημένος. Αυτό είναι όλο. ”

Για τον αγώνα και την εξέλιξη του είπε:

“ Το γκολ έδωσε ένα πλεονέκτημα στην Sheffield και το αξιοποίησε με όλη την ποιότητα που διαθέτει. Εμείς χάσαμε την υπομονή μας, δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Σκοράραμε όμως ένα γκολ και ξεκινήσαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας ένα ακόμη γκολ. ”

“ Το πρώτο μας γκολ του δευτέρου ημιχρόνου (Salah) πραγματικά δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ ή όχι. ”

Για το πέναλτι που κέρδισαν οι Blades:

“ Το πέναλτι δεν ήταν ούτε καν φάουλ. Ήταν ένα καθαρό τάκλιν, το οποίο κέρδισε την μπάλα. Τελικά, ήμασταν ξανά στην λάθος πλευρά. Δεν πρέπει όμως να μιλάω πολύ για αυτό. ”

“ Αυτός ήταν ο έκτος ο αγώνας και στους τρεις είχαμε λάθος αποφάσεις εναντίον μας. Αυτή η απόφαση έδωσε μια κανονική ώθηση στην Sheffield. ”

Για την αλλαγή του συστήματος σε 4-2-3-1:

“ Είχαμε καλές στιγμές με αυτό το σύστημα και η αλλαγή δεν έγινε, για να ξεκινήσουμε βασικό τον Diogo, αφού μπορεί να αγωνιστεί και στο κανονικό μας σύστημα. Εκείνοι προετοιμάστηκαν για μια ολόκληρη εβδομάδα για τον αγώνα και εμείς έπρεπε να αναρρώσουμε. ” Είπε ο Klopp.

Για την απόδοση των Salah και Mane:

“ Οι Mo και Sadio δεν σκόραραν αλλά ήταν εξαιρετικοί. ”

“ Ο Mane στο ένας εναντίον ενός είναι ασταμάτητος. ”

Για τον Alisson που επέστρεψε στην δράση:

“ Ο Ali τα πήγε πολύ καλά και φυσικά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος της ομάδας μας. Έλειψε για 3 εβδομάδες και δώσαμε περίπου 15 παιχνίδια. Είμαι πραγματικά χαρούμενος, η απόφαση ήταν δική του.”

Αν αποτελούν έκπληξη τα γκολ του Jota:

“ Ο Jota είναι ένας καλός παίκτης και έφερε πολλά στην ομάδα. Είναι ένα αξιαγάπητο πρόσωπο και αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Είναι δυνατός, καλός στον αέρα και με την μπάλα στα πόδια. Έχει ακριβώς την ποιότητα που θέλαμε και αυτό μας βοηθάει. ”

“ Οι Shaqiri και Taki βρίσκονται επίσης κοντά. Έχουμε λύσεις. ”

“ Πολλά από τα πράγματα που κάνει, θέλουμε να τα κάνει, οπότε δεν ξέρω αν αποτελούν έκπληξη. Είναι 23 και το μέλλον του θα είναι λαμπρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε εδώ. ”

Η Liverpool επέστρεψε στις νίκες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com