Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wilder: «Η Liverpool είναι γεμάτη με παίκτες παγκοσμίου κλάσεως»

Wilder: «Η Liverpool είναι γεμάτη με παίκτες παγκοσμίου κλάσεως»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και μετά την ολοκλήρωση του χθεσινοβραδινού αγώνα ο προπονητής της Sheffield United, Chris Wilder για την Liverpool και το εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτει, ενώ αναφέρθηκε στο πέναλτι και στον Rhian Brewster.

Για την εμφάνιση των Blades είπε:

“ Η απόδοση ήταν καλή, έπρεπε να έρθουμε και να διεκδικήσουμε αποτέλεσμα. Πολλοί είναι απογοητευμένοι στα αποδυτήρια μας. Το να συμμετέχουμε σε ένα σφιχτό παιχνίδι λέει ότι δεν είμαστε μακριά. Είχαν περισσότερη κατοχή και έλεγχο, αλλά δεν υπάρχει μόνο μια πλευρά. ”

Για την Liverpool και το αήττητο σερί της στο Anfield:

“ Δεν νομίζω πως η Liverpool έχει ηττηθεί στο Anfield τα τελευταία 17 χρόνια! Είναι δύσκολο να το δεχθούμε, αλλά είναι γεμάτη με παίκτες παγκόσμιου κλάσεως. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι και εμείς μείναμε στη διεκδίκηση του. ”

Για το πέναλτι του πρώτου μέρους:

“ Είδα ένα γρήγορο ριπλέι και νομίζω πως ήταν και ίσως υπήρξαν και άλλα δύο. Τους δημιουργήσαμε προβλήματα και η απάντηση τους στα προβλήματα με τα χέρια σηκωμένα λέει πολλά. ”

Για τον Rhian Brewster:

“ Ήταν δύσκολο για τον Rhian. Ήθελα να του δώσω αυτό το παιχνίδι, γιατί είναι το μέλλον αυτού του συλλόγου. Έπρεπε να τον έχουμε στην κορυφή και να τον κάνουμε να τρέξει. Ήταν όμως περίεργο για ένα παιδί 20 ετών. ”

Η Liverpool νίκησε δύσκολα την Sheffield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com