Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωσε Rashford ο Klopp!

Αποθέωσε Rashford ο Klopp!

Τον επιθετικό της Manchester United, Marcus Rashford αποθέωσε ο Jürgen Klopp για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα, καθώς προσπαθήσει να βοηθήσει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και να τους παρέχει δωρεάν γεύματα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο Γερμανός είπε στους δημοσιογράφους για τον διεθνή ποδοσφαιριστή:

“ Αυτό που έχει ξεκινήσει ο Marcus είναι απολύτως απίστευτο και τόσο ωραίο. ”

“ Με όλη αυτή την αντιπαλότητα μεταξύ των δύο συλλόγων, σε τέτοιες στιγμές, οι ποδοσφαιριστές, ως ανθρώπινα όντα είναι όλοι ενωμένοι. ”

“ Είναι όμορφο να συμβαίνει αυτό, ειδικά όταν οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι στον συγκεκριμένο τομέα δεν δείχνουν κανένα στοιχείο κανονικής ηγετικής ικανότητας. Αυτό το παιδί που έχει μεγαλώσει μέσα σε δύσκολες συνθήκες, με ένα συγκλονιστικό ταλέντο, δεν ξεχνά τις ρίζες του και από που έχει έρθει. ”

“ Το γεγονός πως πρέπει να το κάνει είναι υπέροχο και συνάμα αποτελεί ντροπή. Ελπίζω η μητέρα του να είναι πραγματικά περήφανη για εκείνον. Εγώ δεν τον γνωρίζω, αλλά είμαι (περήφανος). ”

“ Το γεγονός ότι παίζει στην United το κάνει πιο δύσκολο, αλλά πραγματικά είναι κάτι υπέροχο. Είμαι σίγουρος πως δεν χρειάζεται τα εύσημα, αλλά είναι ωραίο. Αποτελεί παράδειγμα πως μίμηση. ” Είπε ο Klopp.

“ Δείχνει πως το ποδόσφαιρο μπορεί να κάνει θαύματα σε αυτές τις στιγμές. Το θέμα είναι πραγματικά σοβαρό και για αυτό όλοι βάζουν στην άκρη τις αντιπαλότητες και σκέφτονται για τα σημαντικότερα πράγματα της ζωής. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος δείχνει υπευθυνότητα σε τέτοιες στιγμές. ”

Ο Marcus Rashford.
Ο Marcus Rashford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com