Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για van Dijk, Sheffield, Brewster, Anfield και τραυματίες

Ο Klopp για van Dijk, Sheffield, Brewster, Anfield και τραυματίες

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του αυριανού αγώνα με την Sheffield United στο Anfield ολοκληρώθηκε, με τον Γερμανό να αναφέρεται στον τραυματισμό του Virgil van Dijk, στον Rhian Brewster, στα τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που έχει τώρα η ομάδα και στους Blades.

Η πρώτη ερώτηση αφορούσε φυσικά τον τραυματισμό του Virgil van Dijk, καθώς και το πότε θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση στο γόνατο του:

“  Καταλαβαίνω πως ενδιαφέρεστε για τον Virgil. Είναι Οκ, αλλά δεν βγάζει νόημα να ανακοινώνουμε κάθε μέρα το πρόγραμμα του. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή. ”

“ Η αποθεραπεία θα πάρει χρόνο. Οι άνθρωποι διαφέρουν μεταξύ τους και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πούμε πότε θα επιστρέψει. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά, οπότε δεν είναι ανάγκη να πούμε (πότε θα επιστρέψει ο Ολλανδός). ”

Για τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα:

“ Εκτός από τον Ox, τον Virg και μάλλον τον Κώστα, θα πρέπει να δούμε αν θα μείνει κάποιος άλλος εκτός. Συζητάμε πολύ με το ιατρικό επιτελείο και αυτό έχει σημασία. ”

“ Έτσι πως είναι τώρα το πρόγραμμα, μπορεί ένας να λείψει για δύο βδομάδες κι αυτό να σημαίνει πως θα χάσει πέντε παιχνίδια. Οπότε, δεν ξέρω. Όλα τα παιδιά που έπαιξαν με τον Ajax, είναι καλά. ” Είπε ο Klopp.

Για τους Matip, Thiago και Alisson συγκεκριμένα:

“ Δεν ξέρω. Έχουμε προπόνηση μετά την συνέντευξη τύπου και θα δούμε ποιος θα συμμετάσχει. Μπορείς να αγωνιστείς στον αγώνα μόνο αν βγάλεις την προπόνηση. ”

“ Εγώ δεν θέλω να θέσω κανέναν εκτός. Δε μου έχουν πει πως κάποιος έχει τεθεί εκτός (το ιατρικό επιτελείο). Για εμένα όλοι υπόλοιποι εκτός από τους τρεις που ανέφερα πριν, είναι διαθέσιμοι. ”

Για τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της Sheffield:

“ Οι εμφανίσεις της Sheffield δεν είναι άσχημες και ο Wilder το γνωρίζει αυτό. Είχαν μια ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστούν και να γίνουν καλύτεροι στις στημένες φάσεις. Εμείς θα επικεντρωθούμε σε αυτό και όχι σε όσα συμβαίνουν στην Premier League. ”

“ Δεν μας ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα σκορ και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Εμείς θέλουμε να βεβαιωθούμε πως θα έχουμε μία καλή ευκαιρία για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ, αλλά γκολ επιτυγχάνονται και από τις δύο ομάδες. Εμείς ξεκουραζόμαστε και αξιοποιούμε τις προπονήσεις. ”

Για τον Brewster που είναι έτοιμος να ξεκινήσει αύριο το βράδυ:

“ Ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Brewster. Ήταν δικό μας παιδί και ακόμα αισθανόμαστε πως είναι δικό μας παιδί. Του εύχομαι μια σχεδόν τέλεια σεζόν στην Premier League. Να κάνει 36 τέλεια παιχνίδια και 2 όχι καλά, όταν αντιμετωπίσει εμάς. ”

“ Η Sheffield τα πηγαίνει πολύ καλά. Είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Ο Chris είναι ήρεμος και γνωρίζει πως τα πράγματα παραμένουν καλά. ”

Για την απάντηση του Ten Hag στην δήλωση του πως ο αγωνιστικός χώρος της Johan CruijffArena δεν ήταν ο ιδανικός:

“ Απογοητεύτηκα που ο κόσμος ρώτησε τον Erik Ten Hag για το γήπεδο και εκείνος έπρεπε να απαντήσει. Αυτό είναι ενοχλητικό, αλλά και ποιος ενδιαφέρεται για την αλήθεια στις μέρες μας; ”

“ Δεν κατηγόρησα τον αγωνιστικό χώρο για την εμφάνιση μας και δεν έχουμε θέμα έλλειψης αυτοπεποίθησης. Εμείς βεβαιωνόμαστε πως είμαστε έτοιμοι, φυσικά και ψυχολογικά. Αυτό κάνουμε. ”

Για τον Fabinho που εντυπωσιάζει ως στόπερ:

“ Όλοι γνωρίζουμε πως ο Fab μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ. Έπαιξε και στον εντός έδρας αγώνα με την Bayern και ήταν εξαιρετικός. Δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά θα πρέπει να συνηθίσει τη θέση. Τα παιδιά πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλον. ”

Για τα 3 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια πρόσθεσε:

“ Ανυπομονούμε για τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Λατρεύω το Anfield, είναι ένα εξαιρετικό γήπεδο. Λατρεύω τα ατμόσφαιρα, ακόμη κι αν ο κόσμος είναι στο σπίτι του. ” Είπε ο Klopp.

Για τα 100 παιχνίδια του Robertson:

“ Επιτέλους θα μιλήσουμε και για κάτι καλό. Έχει μια υπέροχη ιστορία από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα και έχει καθιερώσει τον εαυτό του σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Όλα μέχρι στιγμής είναι καλά ή θα γίνουν ακόμη καλύτερα. Μου αρέσεις και ως άνθρωπος, μιλάει πολύ. ”

“ Στο Άμστερνταμ του φώναζα σαν διάβολος και λόγω της προσωπικότητας του μου απαντούσε, οπότε είναι όμορφο να δουλεύεις μαζί του. ”

Τα 100 παιχνίδια συμπληρώνει ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com