Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος να ξεκινήσει κόντρα στη Liverpool ο Brewster

Έτοιμος να ξεκινήσει κόντρα στη Liverpool ο Brewster

O Rhian Brewster με τη φανέλα της Sheffield United.

Η Liverpool το βράδυ του Σαββάτου υποδέχεται στο Anfield την Sheffield United για την πέμπτη αγωνιστική της Premier League και στην κορυφή της επίθεσης των Blades αναμένεται να ξεκινήσει ο Rhian Brewster.

Ο μέχρι πρότινος επιθετικός των πρωταθλητών Αγγλίας πέρασε ως αλλαγή κόντρα στη Fulham και έχει εντυπωσιάσει τον Chris Wilder με την απόδοση του στις προπονήσεις.

Ο προπονητής της Sheffield δήλωσε σήμερα για τον Rhian:

“ Είχα να πάρω μια δύσκολη απόφαση την Κυριακή αναφορικά με το αν θα τον ξεκινήσω ή αν θα τον φέρω από τον πάγκο. Πλέον έχει προπονηθεί για άλλη μια εβδομάδα μαζί μας και έχει βάλει τον εαυτό του στον σωστό δρόμο, για να αγωνιστεί και για να ξεκινήσει. ”

“ Είναι μέσα στις σκέψεις μας. Δεν θα διστάσω να τον ξεκινήσω. Πιέζει για αυτό. ”

“ Μπορεί ο καθένας να δει τις ικανότητες του και το ταλέντο του και όλοι τις έχουν δει. Η απόφαση θα έχει να κάνει με το αν δεν τίθεται θέμα τραυματισμού. ”

“ Θέλουμε να παίζει και να τον έχουμε στην ομάδα. Ο προπονητής έχει να παίρνει μια μεγάλη απόφαση σε τέτοιες περιπτώσεις. Σίγουρα μια επιπλέον εβδομάδα δεν θα του έκανε κακό. Δείχνει ζωντανός και βρίσκεται στα πλάνα μας όσο αφορά την αρχική ενδεκάδα. ”

Ο Rhian Brewster πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα με την Fulham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com