Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα 21/10/1967 Γεννιέται ο Paul Ince (vid)

Σαν σήμερα 21/10/1967 Γεννιέται ο Paul Ince (vid)

Σαν σήμερα το 1967 γεννιέται στο Ilford του Λονδίνου, ο Άγγλος διεθνής πρώην μέσος της Liverpool, Paul Emerson Carlyle Ince.

Θα ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες της West Ham Utd (1982) της οποίας δήλωνε και οπαδός της, για να ανέβει στην πρώτη ομάδα το 1986. Στα «Σφυριά» θα παραμείνει μέχρι και το καλοκαίρι του 1989 και τον Σεπτέμβριο θα μετακινηθεί στο Manchester για λογαριασμό της United, αφού θα αποτύχει στα πρώτα ιατρικά τεστ!

Η τεταμένη σχέση που είχε την χρονιά 1994/95 με τον Alex Ferguson, οδήγησε τον Σκωτσέζο manager να τον πουλήσει στην Inter Milan. Εκεί θα παραμείνει για δύο χρονιές και θα αποφασίσει να επιστρέψει στην Αγγλία, καθώς ο γιος του Tom ήταν 5,5 ετών και ο Paul Ince ήθελε να τον γράψει σε αγγλικό σχολείο. Οι πληροφορίες που διέρρευσαν στην ποδοσφαιρική πιάτσα, ήταν πως θα επέστρεφε στο Manchester και στην Utd αλλά τον «έστησαν» στη συνάντηση, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να υπογράψει στους Reds που του είχαν καταθέσει αντιπρόταση.

Στα δύο χρόνια που παρέμεινε στο Anfield θα φορέσει την famous Red shirt 81 φορές, πολλές από αυτές και το περιβραχιόνιο της ομάδας, σημειώνοντας 17 γκολ. Μνημειώδες είναι το γκολ που σημείωσε εναντίον της πρώην ομάδας του, την Manchester Utd, τον Μάϊο του 1999 και ο τρόπος που το πανηγύρισε μπροστά στο Kop, μπαίνοντας για τα καλά στην καρδιά των Red fans.

Αιφνιδιαστικά ο Gerard Houllier το καλοκαίρι του 1999 θα τον βάλει στην transfer list, με την Middlesbrough να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Απολαύστε το γκολ του Paul Ince με την φανέλα των Reds εναντίον των Red Devils, τον Μάϊο του 1999:

Σαν σήμερα 21/10/1967 Γεννιέται ο Paul Ince
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com