Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για van Dijk, Ajax και μεταγραφές

Ο Klopp για van Dijk, Ajax και μεταγραφές

Ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Ajax για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League μίλησε φυσικά για τον αντίπαλο των Reds, τον τραυματισμό του Virgil van Dijk και τις μεταγραφές που ζητάει ο κόσμος, για να καλυφθεί το κενό του Ολλανδού.

Για την απουσία των van Dijk και Thiago από τον αγώνα:

“ Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα αυτό. Έχω ήδη μιλήσει για αυτό και είναι σκληρό για το παιδί μας, τον Virgil. Είναι δύσκολο το αποδεχθούμε. Τα τελευταία 4 χρόνια βρισκόμαστε στην κορυφή του πίνακα του fair play. Κάποιοι έκαναν αστεία με αυτό, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε ψηλά και στους δύο πίνακες. ”

“ Είμαι εδώ για ένα παιχνίδι Champions League, αλλά θα απαντήσω αυτές τις ερωτήσεις. Εμείς δεν κάναμε τίποτα λάθος στον αγώνα, αλλά θα υποφέρουμε τώρα από τις συνέπειες. Δεν φαίνεται σωστό και δεν είναι εύκολο. Αποδεχόμαστε τους τραυματισμούς, όπως είναι το φυσιολογικό. ”

“ Θα προσπαθήσουμε δίχως εκείνους στον αγώνα. Στο μέλλον θα μας λείψουν πολύ περισσότερο. Παίξαμε μια φορά χωρίς τον Thiago και κερδίσαμε. Για τον Virg τα έχω πει όλα. ”

Για τις λιγοστές επιλογές που έχει η ομάδα στο κέντρο της άμυνας:

“ Ενδιαφέρει κανέναν το παιχνίδι; Ξεκινήσαμε την σεζόν με 3 στόπερ και τον Fabinho. Είναι δύσκολο να έχεις 4 στόπερ παγκοσμίου κλάσεως, γιατί δεν είναι μια θέση, στην οποία κάνεις μεγάλο rotation. Αν κάποιος μας πει, πως έχουμε κάνει λάθος και νομίζω πως ο Carragher ήδη το είπε, υπάρχει κάποιος λόγος που δεν κάνει αυτή τη δουλειά. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Φυσικά και τα πράγματα δεν είναι τέλεια. Ο Joel Matip δεν είναι εδώ μαζί μας. Αλλά αυτές είναι οι συνθήκες και πρέπει να ανταπεξέλθουμε. ”

“ Μόλις προχθές μάθαμε τα νέα για τον τραυματισμό του Virgil και ο κόσμος μιλάει ήδη για μεταγραφές. ”

Ρωτήθηκε αν η Liverpool μπορεί να κερδίσει τον Ajax χωρίς τους Thiago και van Dijk:

“ Όχι! Είσαι σίγουρα δημοσιογράφος; Θα το προσπαθήσουμε. Θα το προσπαθήσουμε πραγματικά. Στις δύσκολες στιγμές καταλαβαίνεις πως ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τη δουλειά που κάνεις. ”

Για τον Ajax:

“ Είναι μια κορυφαία ομάδα, η οποία αν έπαιζε στην Αγγλία θα έπρεπε συνεχώς να δυνάμωνε. Χρησιμοποιούν το υπέροχο σύστημα ακαδημιών τους και φέρνουν κορυφαίους παίκτες, τους οποίους στη συνέχεια πουλάνε. Είναι ένα συγκλονιστικός σύλλογος με ταλέντο παγκόσμιας κλάσης. ”

“ Είναι μία υπέροχη πόλη, ένα σούπερ γήπεδο και μια εξαιρετική ομάδα, όπως πρέπει να είναι ένα παιχνίδι Champions League, αν εξαιρέσουμε ότι δεν θα έχει φιλάθλους. Δεν θα αγωνιστούμε με την ομάδα που θα θέλαμε, αλλά δουλειά μας είναι να τα βγάλουμε πέρα. ”

Για την προοπτική μιας Ευρωπαϊκής Premier League:

“ Δεν έχω χρόνο να μιλήσω γι’αυτό. Είμαι εδώ για να κάνω την καθημερινή μου δουλειά. Δεν έχω ιδέα. Είμαι εδώ, για να προετοιμαστώ για τον Ajax. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα πράγματα. Συγγνώμη. ”

Για το διπλό στην Ολλανδία οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com