Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Εντελώς ανόητος ο Pickford»

Wijnaldum: «Εντελώς ανόητος ο Pickford»

Ο Gini Wijnaldum παραδέχεται ότι μία «συντετριμμένη» Liverpool βασανίζεται με τον τραυματισμό του Virgil van Dijk, καθώς κατηγόρησε τη συμπεριφορά της Everton κατά την διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα.

Ο Ολλανδός χαρακτήρισε επίσης την απερίσκεπτη αντίδραση του τερματοφύλακα Jordan Pickford στον συμπαίκτη του στο ως «εντελώς ηλίθια».

Ο Van Dijk χρειάζεται χειρουργική επέμβαση σε τραυματισμό του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου μετά από μία σοκαριστική σύγκρουση με τον Pickford στην ισοπαλία του Σαββάτου και ο τραυματισμός είναι πιθανό να έχει τελειώσει τη σεζόν του van Dijk με τον αμυντικό να μένει εκτός της λίστας των 25 ατόμων του συλλόγου για την περίοδο της Premier League.

Ο τερματοφύλακας της Everton δεν τιμωρήθηκε από τον αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αφού διαπιστώθηκε ότι τόσο ο διαιτητής Michael Oliver όσο και ο διαιτητής του VAR David Coote είδαν το περιστατικό που έδωσε τέλος στην σεζόν του Van Dijk.

Ο συνήθως ήπιος Wijnaldum δεν κρατήθηκε καθόλου καθώς επέκρινε την Everton για κάποιες από τις προκλήσεις στο ντέρμπι του Merseyside.

«Φυσικά είμαστε αναστατωμένοι», δήλωσε ο Wijnaldum σε δημοσιογράφους πριν από το βράδυ της Τετάρτης στο Amsterdam.

«Ο τρόπος με τον οποίο ο Pickford έκανε την πρόκληση ήταν εντελώς ανόητος. ”

“ Πιστεύω ότι δεν ήθελε να τραυματίσει τον Virgil έτσι που τον τραυμάτισε, αλλά με τον τρόπο που έκανε το τάκλιν, δεν ενδιαφέρθηκε για τις συνέπειες. ”

“ Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά τέτοια (περιστατικά) στα παιχνίδια εναντίον της Everton. Κατά τη γνώμη μου, το παρακάνουν στα παιχνίδια που παίζουμε μεταξύ μας. ”

«Γνωρίζουμε ότι είναι ντέρμπι και όλοι θέλουν να κερδίσουν το ντέρμπι, αλλά το παραέκαναν. ”

«Το τάκλιν από τον Richarlison στον Thiago ήταν επίσης μια δυσάρεστη περίπτωση. Ο τρόπος που το έκανε ήταν εντελώς απαράδεκτος. ”

«Είναι δύσκολο να αποδεχτούμε πως δεν θα τιμωρηθούν.»

Αφού είδε έναν ειδικό την Κυριακή, επιβεβαιώθηκε πως ο van Dijk θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και ο Wijnaldum παραδέχτηκε ότι ήταν μια δύσκολη κατάσταση για την ομάδα της Liverpool να αποδεχτεί.

Πρόσθεσε: «Είμαστε ακόμα συντετριμμένοι. Αυτή η περιπτωση ήταν διαφορετική. Ο τρόπος που συνέβη είναι πραγματικά δύσκολος για εμάς.

«Όλοι έχουν ακόμα πολύ άσχημα συναισθήματα για αυτό. Όταν μιλάγαμε το Σάββατο, κανένας από τους παίκτες δεν κοιμήθηκε λόγω του τι συνέβη στον Virgil και του τρόπου που συνέβη.

«Είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα.»

Ο Pickford τραυμάτισε τον van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com