Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ajax – Liverpool (preview)

Ajax – Liverpool (preview)

Πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool αντιμετωπίζει στην Johan Cruyff Arena τον Ajax την Τετάρτη στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds προέρχονται από την ισοπαλία στο Goodison Park με την Everton και το σοκ του τραυματισμού του Virgil van Dijk, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Θέλουν όμως να αφήσουν πίσω τους τα γεγονότα του Σαββάτου και να ξεκινήσουν νικηφόρα το φετινό τους Ευρωπαϊκό ταξίδι, έτσι ώστε να πανηγυρίσουν το έβδομο τους Ευρωπαϊκό στο τέλος της σεζόν.

Liverpool και Ajax αποτελούν τα δύο φαβορί του τέταρτου ομίλου, στον οποίο βρίσκονται επίσης και οι Atalanta και FC Midtjylland.

Η ομάδα του Jürgen Klopp, όπως είναι λογικό θα αγωνιστεί με αρκετές και σημαντικές απουσίες το βράδυ της Τετάρτης.

Εκτός από τον Virgil van Dijk, θα απουσιάσουν και οι Oxlade-Chamberlain, Τσιμίκας, Matip, Thiago και Alisson.

Ο Alisson βρίσκεται κοντά στην επιστροφή, ενώ δεδομένη είναι η επιστροφή του Naby Keita.

Την εστία της ομάδας θα υπερασπιστεί ξανά ο Adrian και ως στόπερ θα αγωνιστούν οι Fabinho και Joe Gomez. Οι Andrew Robertson και Trent Alexander-Arnold θα διατηρήσουν την θέση τους.

Στον χώρο του αναμένεται να δούμε τους Henderson και Wijnaldum, με τους Milner και Keita να έχουν πιθανότητες να ξεκινήσουν. Η επιθετική τριάδα δεν θα αλλάξει και θα αποτελείται από τους Firmino, Salah και Mane.

Ο Ajax βρίσκεται στην δεύτερη θέση του Ολλανδικού πρωταθλήματος, μετά από τέσσερις νίκες και μια ήττα σε πέντε αγώνες και προέρχεται από νίκη με 5-1 επί της Heerenveen.

Δεν έχει απουσίες και θέλει να κάνει πρεμιέρα με το δεξί στην έδρα του.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Felix Brych, γνωστός στον κόσμο των Reds για το περσινό Napoli 2-0 Liverpool.

Πρεμιέρα με το δεξί θέλει να κάνει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com