Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Να κινηθεί για Upamecano η Liverpool»

Carragher: «Να κινηθεί για Upamecano η Liverpool»

Ο Jamie Carragher προέτρεψε την Liverpool να κινηθεί για την απόκτηση του Dayot Upamecano από την RB Leipzig, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Virgil van Dijk στο Σαββατιάτικο Derby του Goodison Park.

Ο Carra αναφέρθηκε στα μεταγραφικά των Reds στο Monday Night Football του Sky Sports:

“ Η επόμενη μεγάλη μεταγραφή της Liverpool θα πρέπει να είναι ένας κεντρικός αμυντικός και μιλάω για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Dejan έφυγε και δεν αναπληρώθηκε στην ομάδα. ”

“ Έχουν μόνο τρία στόπερ διαθέσιμα και το ένα, ο Matip είναι συνέχεια τραυματίας, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά για τον Gomez. ”

“ Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Liverpool πρέπει ξοδέψει πολλά στην καλοκαιρινή περίοδο των μεταγραφών. ”

“ Αυτό θα πρέπει να το βάλει μπρος από την 1η Ιανουαρίου. Όχι στα τέλη Ιανουαρίου. Πρέπει να πάει για τον στόχο του επόμενου καλοκαιριού. ”

“ Υπάρχει ένα νεαρό παιδί, για το οποίο μιλάνε όλοι, για τον Dayot Upamecano που αγωνίζεται στην Leipzig. Γίνονται συζητήσεις για εκείνον. ” Είπε ο Carragher.

“ Δεν είναι ίδιος με τον van Dijk, νομίζω πως είναι 1.86, αλλά αν είναι αυτός που θέλει η Liverpool για το επόμενο καλοκαίρι, ας το κάνει πιο νωρίς, ας πληρώσει τα έξτρα χρήματα και να το κάνει την 1η Ιανουαρίου. ”

“ Η Liverpool θα πρέπει να δώσει 11 παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς τον van Dijk. Θεωρώ πως πρέπει να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή. ”

Ο Upamecano εντυπωσιάζει με την RB Leipzig.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com