Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι ενθουσιασμένος για τον αγώνα με τον Ajax»

Klopp: «Είμαι ενθουσιασμένος για τον αγώνα με τον Ajax»

Η Liverpool το βράδυ της Τετάρτης αντιμετωπίζει τον Ajax στο Άμστερνταμ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και ο Jürgen Klopp δήλωσε στην ιστοσελίδα των Reds, πως είναι ενθουσιασμένος για τον αγώνα με τους Ολλανδούς.

Ο Γερμανός προπονητής συγκεκριμένα δήλωσε:

“ Η ανάλυση μας δεν έχει ξεκινήσει ακόμα (παραχώρησε χθες την συνέντευξη), μετά από αυτό, θα έχουμε ένα meeting για την ανάλυση και τότε θα γνωρίζω περισσότερα. Σε γενικές γραμμές όμως ναι, το νιώθουμε ως ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό παιχνίδι. ”

“ Αν σκεφτείς το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο των παλαιότερων ετών, η Liverpool συμμετείχε και ο Ajax επίσης. Ένα από τα highlights μου με την Dortmund ήταν σίγουρα τα δύο παιχνίδια με τον Ajax, καθαρά για προσωπικούς λόγους. Σκέφτεσαι: » Οκ, θέλεις να παίξεις σε αυτό το γήπεδο κόντρα σε μια νεανική και ενθουσιώδης ομάδα. ”

“ Ο Ajax άλλαξε ελάχιστα την φιλοσοφία του και έφερε έμπειρους παίκτες. Ο Blind είναι εκεί, ο Tadic είναι εκεί, ο Promes, επέστρεψε ο Klaassen από την Bremen. Έχουν μερικούς παίκτες που είχαν παίξει και νωρίτερα στην καριέρα τους στον Ajax μαζί με νεαρά, γεμάτα με ενθουσιασμό ταλέντα. Έτσι είναι.” Σημείωσε ο Klopp.

“ Πριν 2 χρόνια ή πριν από 1.5 χρόνια έκαναν μια εξαιρετική πορεία στο Champions League, απολύτως εξαιρετική. Ο τρόπος, με τον οποίο έπαιζαν, ουάου. Όλα καλά, αλλά δεν τους αντιμετωπίσαμε εκείνη την σεζόν, ήταν δυνατό μόνο στον τελικό και αυτό δεν συνέβη εξαιτίας της Tottenham. Θα συναντηθούμε τώρα και είμαι ενθουσιασμένος. ”

Για το διπλό στην Ολλανδία η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com