Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Thiago, Keita, Ox και Alisson

Ο Klopp για Thiago, Keita, Ox και Alisson

Ένα injury update για τους Thiago Alcantara, Naby Keita και Alisson Becker μας παρείχε ο Jürgen Klopp ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τον Ajax στην Ολλανδία

Για τον Thiago που τραυματίστηκε από τάκλιν του Richarlison είπε:

“ Ο Thiago ναι δέχθηκε ένα χτύπημα, ένα κανονικό χτύπημα. Για όλους τους υπόλοιπους, θα πρέπει να δούμε. Ο τραυματισμός του δεν είναι ούτε καν κοντά σε εκείνον του van Dijk από πλευράς σοβαρότητας. Αλλά θα είναι έτοιμος για την Τετάρτη; Δεν ξέρω, θα πρέπει να το δούμε. ”

Για την επιστροφή των Keita, Alisson και Oxlade-Chamberlain:

“ Όλοι πηγαίνουν καλά, πολύ καλά. ”

“ Ο Naby προπονήθηκε χθες και αυτό φυσικά είναι πολύ θετικό. Η αποθεραπεία του Oxlade είναι φυσικά μεγάλη, αλλά δείχνει καλά και έχει καλή διάθεση. Ο Ali δείχνει πολύ καλά, θα πρέπει να δούμε. Μπορεί να πιάνει την μπάλα και όλα τα σχετικά. Δεν πρέπει όμως να βιαστούμε μαζί του και δεν θα το κάνουμε. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Βασικά, έχει γίνει καθημερινή συνήθεια όποτε βλέπω τον Ali. Ρωτάω: » Πως ήταν σήμερα; » και εκείνος με ένα μεγάλο χαμόγελο μου λέει για την μικρή βελτίωση. Σήμερα δεν τον έχω δει ακόμα και ανυπομονώ να τον ρωτήσω για την πρόοδο του! ”

Για τον Keita συγκεκριμένα πρόσθεσε:

“ Ακόμα μαθαίνουμε για τις περιπτώσεις, όπου ο παίκτης δεν έχει καθόλου συμπτώματα, όπως ο Naby. Για να είμαι ειλικρινής, έδειξε να είναι πολύ καλά στην χθεσινή προπόνηση. Δεν ξέρω όμως πως θα είναι σήμερα και πως θα αντιδράσει, που είναι και το πιο σημαντικό. Θα δούμε. ”

“ Αυτή τη στιγμή, περιμένω μάλλον να αγωνιστεί, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα. ”

Επιστρέφει ο Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com