Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζει να ζητάει εξηγήσεις για την μη τιμωρία του Pickford η Liverpool

Συνεχίζει να ζητάει εξηγήσεις για την μη τιμωρία του Pickford η Liverpool

H στιγμή του τραυματισμού του van Dijk στο Merseyside Derby.

Η FA αποφάσισε το μεσημέρι της Δευτέρας να μην τιμωρήσει τον Jordan Pickford για τον σοβαρό τραυματισμό που προκάλεσε στον Virgil van Dijk στο Σαββατιάτικο Merseyside Derby του Goodison Park, με την Liverpool να συνεχίζει να ζητάει εξηγήσεις από την Premier League.

Οι Reds επικοινώνησαν την Δευτέρα με την Premier League και ζητούν να μάθουν γιατί δεν τιμωρήθηκε ο Άγγλος τερματοφύλακας  είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα από τον David Coote που ήταν στο VAR, είτε μετά την ολοκλήρωση του Derby από την διοργανώτρια αρχή ή από την FA.

Ο Coote που βρισκόταν στο VAR έλεγξε την φάση για πιθανό πέναλτι υπέρ της Liverpool και από την στιγμή που ο Ολλανδός αμυντικός βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, δεν συνέχισε τον έλεγχο, για να διαπιστώσει αν θα έπρεπε να αποβληθεί ο Pickford για βίαιο παιχνίδι.

Την συγκεκριμένη εκδοχή την επιβεβαίωσε η ίδια η Premier League στην Liverpool, απαντώντας στο αίτημα που έκαναν οι πρωταθλητές Αγγλίας για εξέταση της χρήσης του VAR. Ο υπεύθυνος διαιτησίας, Mike Riley εξήγησε ο ίδιος στους Reds πως η κόκκινη κάρτα δεν δόθηκε στον Pickford, γιατί υπήρχε οφσάιντ, αλλά αυτή η απάντηση δεν ικανοποιεί την Liverpool.

Από την άλλη, η FA στην σημερινή της ανακοίνωση έγραψε πως δεν θα τιμωρήσει τον διεθνή Άγγλο keeper, γιατί η φάση εξετάστηκε κατά τη διάρκεια του Derby και η απόφαση που λήφθηκε ήταν να μην δοθεί κόκκινη κάρτα.

Η Liverpool δεν έμεινε ευχαριστημένη από τις δύο αυτές εξηγήσεις και ζητάει από την Premier League να ξεκαθαρίσει την θέση της με νέο αίτημα.

Ο Virgil van Dijk ξεκινάει την αποθεραπεία του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com