Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Θα επιστρέψω καλύτερος, πιο έτοιμος και πιο δυνατός»

Virgil: «Θα επιστρέψω καλύτερος, πιο έτοιμος και πιο δυνατός»

Ο Virgil van Dijk ευχαρίστησε μέσω Twitter όσους του συμπαραστέκονται τις τελευταίες ώρες, μετά την ανακοίνωση του τραυματισμού του και τόνισε πως θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του, στοχεύοντας να επιστρέψει.

Ο αμυντικός των Reds έγραψε στο Twitter:

“ Αυτό το απόγευμα (σ.σ χθες) συναντήθηκα με έναν ειδικό, για να προγραμματίσω τις τελευταίες λεπτομέρειες τις αποθεραπείας μου, μετά το χθεσινό περιστατικό. ”

“ Τώρα είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στην αποθεραπεία μου και θα κάνω τα πάντα, για να επανέλθω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Παρά την ξεκάθαρη απογοήτευση, παραμένω πιστός και με την βοήθεια του Θεού, θα σιγουρέψω πως θα επιστρέψω καλύτερος, πιο έτοιμος και πιο δυνατός σε σχέση με πριν. ”

“ Στο ποδόσφαιρο, όπως και στην ζωή, πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και είναι σημαντικό να διατηρείς το ίδιο επίπεδο, είτε βρίσκεσαι στα πάνω σου, είτε στα κάτω σου. Με την υποστήριξη της γυναίκας μου, των παιδιών μου, της οικογένειας μου και όλων στη Liverpool, είμαι έτοιμος για την πρόκληση που έρχεται. ”

“ Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα σας, σημαίνουν πάρα πολλά σε εμένα και στην οικογένεια μου και τώρα θα κάνω όλα τα δυνατά, για να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου, με τον τρόπο που θα μπορώ τις επόμενες εβδομάδες, καθώς θα παίρνω ξεχωριστά την κάθε μέρα της αποθεραπείας μου. ”

Virgil van Dijk

Ο Virgil van Dijk ξεκινάει την αποθεραπεία του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com