Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δυσαρέσκεια στην Liverpool για BeIN Sports και Richard Keys

Δυσαρέσκεια στην Liverpool για BeIN Sports και Richard Keys

Δυσαρέσκεια αλλά όχι έκπληξη επικρατεί στην Liverpool για τα όσα ανέφερε ο Richard Keys στο BeIN Sports αναφορικά με τον τραυματισμό του Virgil van Dijk, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Manchester City με την Arsenal.

Η επίσημη θέση των πρωταθλητών Αγγλίας είναι ότι δυσαρεστήθηκαν και εκνευρίστηκαν από τα όσα ανέφερε ο Keys για τον Ολλανδό αμυντικό, ο οποίος έκανε λόγο για 8μηνη απουσία του ποδοσφαιριστή.

Οι Reds εξέφρασαν τα παράπονα τους στο τηλεοπτικό δίκτυο και τονίζουν πως περιμένουν να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος και την απουσία των van Dijk και Thiago, μετά τα χτυπήματα που δέχθηκαν στο χθεσινό Merseyside Derby.

Θυμίζουμε πως ο Richard Keys έχει προηγούμενα με την Liverpool, ενώ δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του, έχοντας μάλιστα χάσει την θέση που είχε στο Sky Sports, λόγω σεξιστικών σχολίων το 2011.

Η Liverpool δεν θα εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τα όσα ειπώθηκαν στο Bein Sports και θα το κάνει μόνο όταν έχει τα αποτελέσματα των εξετάσεων των δύο ποδοσφαιριστών.

Αγωνία για van Dijk και Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com