Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία στο Goodison Park

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία στο Goodison Park

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, μετά την ισοπαλία στο Goodison Park με την Everton ήταν ο Jürgen Klopp, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ εξέφρασε και τα διαιτητικά του παράπονα.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για τα γκολ της ομάδας του και το VAR που ακύρωσε εκείνο του Henderson:

“ Τα γκολ που σκοράραμε ήταν υπέροχα. ”

“ Είδαμε στα αποδυτήρια από το laptop ξανά την φάση (του 2-3) και δεν καταλάβαμε. ”

“ Είμαι ένας από τους υποστηρικτές του VAR. Πέρυσι κόντρα στην Villa ήταν οφσάιντ. Τώρα δεν υπάρχει καμία μασχάλη που να είναι οφσάιντ. Όλοι μου λένε, πως δεν ήταν οφσάιντ, αλλά αυτό δεν μου φτιάχνει την διάθεση. ”

Για τους τραυματισμούς που προκάλεσαν οι παίκτες της Everton σε εκείνους των Reds:

“ Χάσαμε έναν παίκτη, τον Virgil και ίσως άλλον έναν από την φάση της κόκκινης κάρτας. Δεν ήταν η μέρα μας. ”

Για την εμφάνιση του Mo Salah:

“ Ελπίζω να βρείτε κάτι στις σημειώσεις σας σχετικά με πόσο συχνά λέω πόσο καλός είναι ο Mo, γιατί δεν έχω όρεξη να μιλήσω τώρα για αυτό. Ούτε ο ίδιος ο Mo, δεν θέλει να μιλήσει για αυτό τη δεδομένη στιγμή. ” Είπε ο Klopp.

Αν θεωρεί πως έγινε πέναλτι από τον Pickford στον van Dijk:

“ Για εμένα αυτό που είδα ήταν ένα ξεκάθαρο πέναλτι. Μετά σηκώθηκε η σημαία και ήταν οφσάιντ. Έπρεπε να του ρίξουν μια ματιά για το φάουλ, αλλά αυτό δεν συνέβη. Εμείς δεν έχουμε κάποια δύναμη, τι μπορούμε να πούμε; Δεν είναι ένα τάκλιν που μπορεί να κάνει ο τερματοφύλακας.”

Αν είδε αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του:

“ Αυτοί οι παίκτες είναι εξαιρετικοί και είμαι περήφανος που τους προπονώ. Κόντρα στη Villa κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Δεν είμαι έκπληκτος από την σημερινή αντίδραση, αλλά μας έφερε μόνο μια ισοπαλία. ”

“ Το παιχνίδι, η εμφάνιση και η αντίδραση ήταν καλά. Η Everton αυτή τη στιγμή είναι μια συγκλονιστική ομάδα, αλλά εμείς κυριαρχήσαμε. ”

Για τον Gomez που κάλυψε το κενό του van Dijk:

“ Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, χάσαμε έναν παίκτη τόσο νωρίς. Ο Gomez όμως ήταν εξαιρετικός και έκανε ένα καλό παιχνίδι, είναι κρίμα που είχαμε αυτό το τελικό αποτέλεσμα. ”

Ανώτεροι οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com