Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ancelotti: «Μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου η Liverpool»

Ancelotti: «Μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου η Liverpool»

Την Liverpool αποθέωσε στις δηλώσεις του ενόψει του σημερινού αγώνα ο προπονητής της Everton, Carlo Ancelotti, τονίζοντας πως οι Reds παραμένουν μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο.

Για τους Reds και το παιχνίδι είπε:

“ Θεωρώ πως θα είναι καλό για εμάς να έχουμε αυτό το τεστ. Είναι οι καλύτεροι, ήταν οι καλύτεροι πέρυσι και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, οπότε πρόκειται για μια φανταστική πρόκληση. ”

“ Το μήνυμα για εμάς, είναι ότι είναι ένα derby και πρόκειται να παίξουν με ενθουσιασμό. Εμείς πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, χαρούμενοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. ”

“ Θεωρώ πως το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό. Έχουμε ξεκινήσει καλά και γνωρίζουμε πως μπροστά μας έχουμε μια φανταστική πρόκληση. Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση και γνωρίζουμε πως πρόκειται για την πιο δύσκολη πρόκληση τη δεδομένη στιγμή. ”

“ Θα είναι πολύ καλό για εμάς να ανταγωνιστούμε την Liverpool. Φυσικά, η Liverpool τα πηγαίνει πολύ καλά. Νομίζω, πως δεν είμαστε πολύ μακριά από εκείνους, αλλά παραμένουμε μακριά τους. Μπορούμε να έχουμε ένα καλό τεστ εναντίον τους, για να δούμε πόσο μακριά βρισκόμαστε. ”

Για την ήττα των Reds στο Villa Park:

“ Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε τι έγινε στο τελευταίο παιχνίδι. Σκεφτόμαστε πως η Liverpool είναι μια φανταστική ομάδα, ως συνήθως. Με μεγάλη ένταση και μεγάλη ποιότητα. ” Είπε ο Ancelotti.

“ Αυτός είναι ο αντίπαλος που θα αντιμετωπίσουμε.”

Αντίδραση κόντρα στην Everton θέλουν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com