Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Everton, Project Big Picture, Salah και Alisson

Ο Klopp για Everton, Project Big Picture, Salah και Alisson

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του αυριανού αγώνα με την Everton στο Goodison Park, με τον Γερμανό προπονητή να αναφέρεται φυσικά στους Toffes, στον Carlo Ancelotti και στο Project Big Picture.

Για το δικό του ρεκόρ στα Derby στην Γερμανία και στην Αγγλία είπε:

“ Έχω χάσει αρκετά ντέρμπι για να ξέρω πώς είναι, δεν το χρειάζομαι. Πάντα ήταν δύσκολα και πρέπει να παίξουμε. Πάντα σεβόμαστε την Everton, για καλό λόγο. ”

Για τους αγώνες των εθνικών ομάδων:

“ Δεν μου αρέσει να απαντώ σε αυτήν την ερώτηση γιατί ακούγεται σαν γκρίνια. Μερικοί παίζουν στο Περού και μετά στο Liverpool σε λίγες μέρες. Όλοι είναι πίσω υγιείς. Αλλά κατά πόσο είναι έτοιμοι; Εμείς είχαμε 1 και μισή μέρα χρόνο για να τους προετοιμάσουμε, έτσι είναι. ”

Για το Project Big Picture:

“ Νομίζω ότι ήταν σημαντικό να μιλήσουμε για αυτόν τον χώρο για βελτίωση στο ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά είμαι πραγματικά χαρούμενος που μιλάμε για αυτό. ”

“ Δεν συμμετέχω εγώ σε αυτό, αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι όλοι ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο. ”

“ Αν θέλετε να καταλάβετε την ιδέα πίσω από αυτήν, ακούτε, αν όχι, απλά την απορρίπτετε.  ”

“ Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν στο ποδόσφαιρο και αυτό προσπάθησαν αυτοί οι άνθρωποι. Η διαδικασία συνεχίζεται και οι άνθρωποι μιλούν και αυτό είναι θετικό. ” Είπε ο Klopp.

Για την Everton:

“ Δεν χρειάζεται να είσαι προπονητής για να δεις ότι έχουν κάνει καλή δουλειά. Ο Calro είναι εξαιρετικός προπονητής όταν έχει χρόνο να χτίσει, αυτό κάνει. Αυτή η ομάδα φαίνεται πολύ καλή. Φυσικά, αποτελεί μια κανονική πρόκληση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι αύριο και μπορούμε να το δείξουμε αυτό. ”

Για το αήττητο δέκα ετών που έχει η Liverpool στα Merseyside Derby:

“ Δέκα χρόνια για αυτούς, μπορεί να συνεχιστεί κατά άποψή μου, αλλά δεν το έχουμε σκεφτεί ποτέ. Δεν το είχαμε ποτέ στο μυαλό μας. Η πιο δύσκολη δουλειά για εμάς αύριο και θα είμαστε έτοιμοι. ”

Για το παιχνίδι:

“ Και οι δύο ομάδες στην ίδια κατάσταση, αυτό είναι δίκαιο. Η πρόκληση είναι ότι πρέπει να λάβουμε τις αποφάσεις με τις γνώσεις που έχουμε. ”

“ Φέραμε μερικούς παίκτες πίσω με ιδιωτικά αεροπλάνα, ώστε να μην έρθουν σε μεγάλη επαφή.”

“ Περιμένουμε όλα τα τεστ να είναι αρνητικά. Οι εθνικές ομάδες έχουν τους λόγους τους, για να κρατήσουν τους παίκτες υγιείς. ”

Για τον Mo Salah και τα δύο γκολ που σκόραρε στο Villa Park:

“ Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Σκόραρε δύο φορές εναντίον της Villa, αλλά θα ήθελε να σκοράρει σε άλλα παιχνίδια όταν κερδίζουμε. Συνολικά, είναι πραγματικά καλός μέχρι στιγμής. Ολοκληρωμένος. Συμμετέχει και είναι σωστή επιλογή με καλά τελειώματα. ”

“ Όλοι αυτοί οι παίκτες είναι ένας συνδυασμός φυσικής ικανότητας και εργασίας. Χωρίς εξάσκηση δεν έχεις καμία ευκαιρία. Ο συνδυασμός του Mo είναι εξαιρετικός, αλλά χωρίς τη στάση του δεν θα ήταν ο παίκτης που είναι. Έτσι είναι ένα μείγμα. ”

Για την αποθεραπεία του Alisson Becker και τον Keita:

“ Αλί φαίνεται πολύ καλά. Πολύ θετικός και έκανε μεγάλα βήματα. Χωρίς χρονοδιάγραμμα, αλλά φαίνεται πολύ καλά. ”

“ Ο Naby δεν είναι έτοιμος, εκτός από αυτό … όλοι επέστρεψαν υγιείς. ”

Για την σημασία που έχει το Derby για την πόλη:

“ Το ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό για την πόλη του Liverpool. Θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος δεν είναι 50-50 αλλά υπάρχουν πολλοί υποστηρίζουν την Everton. ”

“ Δεν θα βρείτε είτε έναν άνθρωπο στο Liverpool που δεν ενδιαφέρεται. Έχει γίνει το ενδιαφέρον μεγαλύτερο λόγω του κορονοϊού; Δεν ξέρω. Ο αγώνας είναι πόσο σημαντικός ήταν πάντα. Αυτό είναι όλο. ”

Πέντε γκολ έβαλε η Liverpool στην Everton στο περσινό Merseyside Derby του πρώτου γύρου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com