Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool έχει το πιο ακριβό ρόστερ στον κόσμο

Η Liverpool έχει το πιο ακριβό ρόστερ στον κόσμο

Στα ύψη για ακόμη μια σεζόν η αξία του ρόστερ της Liverpool, σύμφωνα με την μελέτη του CIES Football Observatory. Οι Πρωταθλητές Αγγλίας προχώρησαν σε ποιοτικές προσθήκες, ώστε να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στο Νησί και να κατακτήσουν ξανά το Uefa Champions League.

Η Liverpool απέκτησε τους Κώστα Τσιμίκα, Diogo Jota και Thiago Alcantara, ενώ αποχώρησαν με μόνιμη μεταγραφή οι Rhian Brewster και Ki-Jana Hoever.

Μετά και τις τρεις αυτές μεταγραφές, η αξία του ρόστερ της ομάδας φτάνει τα £991.08 εκατομμύρια και καταλαμβάνει την πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Ακολουθεί η Manchsester City, της οποίας το ρόστερ αξίζει £971.64 εκατομμύρια, τρίτη η Barcelona με £790.65 εκ., ακολουθεί η Bayern Munich με £782.06 εκ. και την πεντάδα συμπληρώνει η Paris Saint-Germain με αξία ρόστερ, £772.88 εκατομμύρια.

Στην έκτη θέση βρίσκεται πλέον η Real Madrid και οι Αγγλικές, Chelsea (£760.41 εκ.), Manchester United (£719.87 εκ.) και Tottenham (£660.20) βρίσκονται στην έβδομη, στην όγδοη και στην δέκατη θέση αντίστοιχα. Ένατη στην σχετική λίστα είναι η Atletico Madrid.

Το στοιχείο όμως που δημοσιοποίησε το CIES και έχει ενδιαφέρον είναι πως για το ρόστερ της ομάδας του Jurgen Klopp ξοδεύτηκαν £602.76 εκατομμύρια, δηλαδή £388.32 εκατομμύρια λιγότερα από την τωρινή του αξία.

Αντιθέτως, η Manchester City έχει ξοδέψει μόλις £33.78 εκ. από την τωρινή αξία του ρόστερ της.

Η Liverpool πρόσθεσε τον Thiago Alcantara στο ρόστερ της.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com