Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 13/10/2001 Χ με Leeds Utd στην «σκιά» Gerard Houllier (vid)

Σαν σήμερα: 13/10/2001 Χ με Leeds Utd στην «σκιά» Gerard Houllier (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα έρθουν ισόπαλοι με την Leeds Utd στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τον Γάλλο manager να αποχωρεί στο ημίχρονο με πρόβλημα υγείας.

Οι Κόκκινοι ήταν πολύ μέτριοι στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, από γκολ του μετέπειτα παίκτη των Reds Harry Kewell στο 27′. Το ημίχρονο έκλεισε με αυτό το σκορ και στα αποδυτήρια, ο Gerard Houllier αισθάνθηκε αδιαθεσία με πόνους στο στήθος όπως ανέφερε στο Ιατρικό επιτελείο του σταδίου. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο αρμόδιος μηχανισμός και ο Γάλλος manager, για να διακομισθεί σε νοσοκομείο και να του παρασχεθούν οι απαραίτητες βοήθειες.

Οι Reds βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο εμφανώς βελτιωμένοι και παρ’ όλη την έντονη ανησυχία για την υγεία του manager τους, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να γυρίσουν το παιχνίδι. Η δικαίωση τους ήρθε στο 69′, όταν το σουτ του «God» Robbie Fowler σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Nigel Martyn και στην επαναφορά του, την έστειλε στα δίχτυα με κεφαλιά ο Danny Murphy.

Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της συνάντησης κι έτσι οι Κόκκινοι, ένοιωσαν ότι έστειλαν ένα μήνυμα συμπαράστασης στον Gerard Houllier. Ήταν ο 600ος βαθμός των Reds στην Premier League, ένα επίτευγμα που πέτυχαν 3οι στη σειρά μετά τις Manchester Utd & Arsenal.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 44.352 θεατές και διαιτητής ήταν ο A. G. Wiley.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 13/10/2001 Χ με Leeds Utd στην «σκιά» Gerard Houllier
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com