Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι επτά παίκτες που μπορούν να αποχωρήσουν μέχρι την Παρασκευή

Οι επτά παίκτες που μπορούν να αποχωρήσουν μέχρι την Παρασκευή

Η Liverpool δεν έχασε χρόνο για να μετακινήσει παίκτες που δεν είναι στα σχέδια του Jurgen Klopp αυτή τη σεζόν.

Ο Rhian Brewster έφυγε για τη Sheffield United με συμφωνία 23,5 εκατομμυρίων λιρών, ο Ki-Jana Hoever πήγε στην Wolves και ο Marko Grujic αναχώρησε δανεικός στη Porto, ενώ οι Dejan Lovren και Adam Lallana είχαν ήδη αναχωρήσει απ’το καλοκαίρι.

Και θα μπορούσαν να υπάρξουν περισσότερες αποχωρήσεις, με το εσωτερικό «παράθυρο» μεταγραφών να είναι ανοιχτό έως τις 16 Οκτωβρίου

Έχοντας αυτό κατά νου, αυτοί εδω οι παίκτες θα μπορούσαν να αποχωρήσουν από τη Liverpool τις τέσσερις ημέρες.

HARRY WILSON

Ήταν μια απογοητευτική στιγμή για τον Wilson, ο οποίος ήταν το αντικείμενο μιας απορριφθείσας προσφοράς από την Burnley τον περασμένο μήνα.

Για τον 23χρονο εξτρέμ είναι απίθανο να εισέλθει στην πρώτη ομάδα των Reds, δεδομένου τις επιλογές που έχει ο Klopp στη διάθεσή του .

Και ο Wilson ίσως τώρα πρέπει να κατασταλάξει για μια ακόμη περίοδο δανεισμού στο Championship, παρά την εντύπωση που είχε κάνει με την Bournemouth στην Premier League την περασμένη σεζόν.

Απομένει να δούμε ποιοι σύλλογοι ενδιαφέρονται, αλλά ο Ουαλός διεθνής θα πρέπει να έχει πολλούς «μνηστήρες».

BEN WOODBURN

Ο Woodburn είναι ένας παίκτης που άφησε πολλές υποσχέσεις στη Liverpool, αλλά δεν είναι στο επίπεδο που απαιτείται για να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα.

Ο 20χρονος πέρασε την περασμένη σεζόν δανεικός στην Oxford και έχει συνδεθεί με μεταγραφή στην Hull καθώς θελει να παίζει σε πρώτη ομάδα.

NATHANIEL PHILLIPS

Στα 23, ο Phillips δεν φαίνεται να έχει μέλλον στη Liverpool και τώρα δεν υπάρχει χώρος για συναισθηματισμό, λαμβάνοντας υπόψη τα πρότυπα που έχει θέσει η ομάδα του Klopp.

Εάν οι παίκτες δεν είναι στο επίπεδο που απαιτείται, θα φύγουν.

Ο Phillips συνδέθηκε με μια μόνιμη μεταγραφή στη Bristol City, ενώ λέγεται ότι ενδιαφέρονται και οι Reading, Swansea και Nottingham Forest. Και πάλι, θα μπορούσε να φύγει δανεικός, αλλά η πώληση του αμυντικού δεν μπορεί να αποκλειστεί.

SEPP VAN DEN BERG

Ο Van den Berg πιστεύεται ότι είναι στόχος από συλλόγους της Eredivisie και της Bundesliga 2, καθώς και από ομάδες της Football League.

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός εντυπωσίασε στο πρόσφατο παιχνίδι, στα πλαίσια του EFL Trophy, της Liverpool U21 εναντίον της Tranmere Rovers, με πολλούς συλλόγους να τον έχουν παρακολουθήσει να παίζει.

Ένας δανεισμός του σε ομάδα της Football League φαίνεται πιθανός πριν από τις 16 Οκτωβρίου.

HERBIE KANE

O Kane θα μπορούσε επίσης να πωληθεί πριν από την προθεσμία της Παρασκευής, με τη Hull να φημολογείται ότι ενδιαφέρεται. Ο 21χρονος μέσος ήταν δανεικός στη Hull στην αρχή του χρόνου, και πέρασε τη σεζόν 2018/19 στη Doncaster.

YASSER LAROUCI

Αριστερός αμυντικός με πολλές υποσχέσεις, ο Larouci έχει τώρα τον Andy Robertson και τον Κώστα Τσίμικα να συναγωνίζεται στο Anfield.

Ένας δανεισμός θα είχε νόημα – αν ο 19χρονος δεν απέρριπτε ένα νέο συμβόλαιο με τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, δεδομένου ότι ο έφηβος έχει πλέον μόνο ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, οι Reds θα προσπαθήσουν να τον πουλήσουν και η Norwich, έχοντας επιτρέψει στον Jamal Lewis να ενταχθεί στη Newcastle, είναι μεταξύ των συλλόγων που πιστεύεται ότι στοχεύουν τον αμυντικό.

LIAM MILLAR

Αρκετοί σύλλογοι της Championship έχουν συνδεθεί με τo Millar, συμπεριλαμβανομένων των Stoke, QPR, Blackburn και Rotherham.

Ο 21χρονος έχει περάσει τις τελευταίες δύο σεζόν δανεικός στη Σκωτία με την Kilmarnock, αλλά φαίνεται να παραμένει στην Αγγλία αυτή τη χρονιά.

Ο van den Berg θα μπορούσε να δοθεί δανεικός.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com