Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Γουινέα δεν τήρησε τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID-19»

«Η Γουινέα δεν τήρησε τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID-19»

Νέες πληροφορίες ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την εθνική ομάδα της Γουινέας και τους ποδοσφαιριστές της που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ένας εκ των οποίων φέρεται να είναι ο Naby Keita της Liverpool.

Ο μέσος των Reds σύμφωνα με τα μέσα της πατρίδας του, βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με τους Francois Kamano, Ibrahima Kone, Ibrahima Camara και Florentin Pogba, διότι μολύνθηκαν από τον ιό, με ευθύνη της ομοσπονδίας.

Το Foot224 αυτή τη φορά αναφέρει πως οι διεθνείς παίκτες της Γουινέας αρνούνται να αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό με την Gambia και κατηγορούν την ομοσπονδία, πως τους άφησε εκτεθειμένους στον ιό!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο ξενοδοχείο που διαμένει η Γουινέα στην Πορτογαλία. Σύμφωνα με το Foot224 οι αποστάσεις ασφαλείας, που έχουν οριστεί από τις υγειονομικές αρχές για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού δεν τηρήθηκαν κατά τη διάρκεια των meetings της ομάδας, ενώ στα δωμάτια κοιμούνται τέσσερις και όχι δύο ποδοσφαιριστές!

Πρόκειται για τετράκλινα δωμάτια με δύο κρεβάτια, κάτι που σημαίνει πως δύο ποδοσφαιριστές κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι, βοηθώντας έτσι την εξάπλωση του ιού.

Οι εξελίξεις είναι δραματικές στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στη Γουινέα, τη στιγμή που στην Liverpool περιμένουν την επιβεβαίωση του αν ο Keita έχει προσβληθεί από τον ιό.

Ο Jürgen Klopp είχε εκφράσει τις ανησυχίες του για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, λέγοντας μάλιστα πως είναι δύσκολο να έχει επαφή η ομάδα με όλες τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες.

Εξελίξεις στην εθνική Γουινέας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com