Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Να παίζω στο υψηλό επίπεδο για τα επόμενα 6 ή 7 χρόνια»

Henderson: «Να παίζω στο υψηλό επίπεδο για τα επόμενα 6 ή 7 χρόνια»

Στο μέλλον του αναφέρθηκε ο αρχηγός της Liverpool, Jordan Henderson σε δηλώσεις που παραχώρησε στη Mirror και τόνισε πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλό επίπεδο για τα επόμενα 6 ή 7 χρόνια.

Οι δηλώσεις του Hendo:

“ Μόλις έγινα 30 αλλά νιώθω 25 και από πλευράς φυσικής κατάστασης νιώθω καλύτερα από ποτέ. ”

“ Είμαι σε ένα καλό σημείο της καριέρας μου όσο αφορά την εμπειρία και την φυσική κατάσταση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία αυτή τη στιγμή. ”

“ Θέλω να προσπαθήσω να παίζω για όσο πιο πολύ γίνεται. Ακόμα αγαπώ το παιχνίδι και θέλω να παίζω στην Αγγλία και στην Liverpool για όσο πιο πολύ μπορώ. ”

“ Πάντα ζούσα σωστά την ζωή μου ως προς του να τα κάνω όλα σωστά, έτρωγα τα σωστά πράγματα, κοιμόμουν καλά και ζούσα με τον καλύτερο τρόπο. ”

“ Οπότε ελπίζω να μπορώ να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο για τα επόμενα έξι ή επτά χρόνια. ” Τόνισε ο Henderson.

“ Αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ καλά από πλευρά φυσικής κατάστασης και βρίσκομαι σε ένα καλό σημείο της καριέρας μου όσο αφορά την ισορροπία της εμπειρίας που έχω αποκομίσει τα δέκα τελευταία χρόνια. Επίσης νιώθω πολύ δυνατός. ”

“ Στάθηκα άτυχος που αποκόμισα αυτό το χτύπημα στο τέλος της περσινής σεζόν. Μετά από μια περίεργη κόντρα αποκόμισα τον τραυματισμό στο γόνατο, αλλά αποθεραπεύτηκα και τώρα νιώθω καλά. ”

Ο Henderson θα επιστρέψει στο Merseyside Derby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com