Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: «Ο Klopp μου είχε πει από τον Οκτώβρη να ψάξω ομάδα»

Lallana: «Ο Klopp μου είχε πει από τον Οκτώβρη να ψάξω ομάδα»

Ο Adam Lallana αποκάλυψε μέσω συνέντευξης του στο ραδιόφωνο του BBC την συζήτηση που είχε πριν από ακριβώς έναν χρόνο με τον Jürgen Klopp, κατά την οποία πάρθηκε η απόφαση να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, με τον Γερμανό να του ζητάει να ψάξει για ομάδα.

Τελικά ο πρώην διεθνής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Brighton.

Όταν ρωτήθηκε για το διαζύγιο του με την Liverpool είπε:

“ Θα σας δώσω μια μικρή πληροφορία, μίλησα με τον Jürgen Klopp τον περσινό Οκτώβρη. Είχαμε μια ανοικτή συζήτηση. ”

“ Είχαμε μια καλή σχέση και τον ρώτησα: «πως θα είναι η επόμενη χρονιά για εμένα! «. Γνωρίζω πως δεν έχω συμβόλαιο και δεν παίζω συχνά. ”

“ Είχα όμως έναν μεγάλο ρόλο στην ομάδα και ζήταγα λίγη ειλικρίνεια. Εκείνος βασικά μου είπε τον Οκτώβριο, να βάλω τον ατζέντη μου να ξεκινήσει να ψάχνει για άλλη ομάδα. ”

“ Αυτό δεν σήμαινε πως δεν ήμουν στα πλάνα του ή πως δεν θα με χρησιμοποιούσε. Τέσσερις μέρες αργότερα με έβαλε στο Old Trafford και σκόραρα την ισοφάριση. Αυτό πιστεύω πως δείχνει τι άνθρωπος είναι ο Jürgen Klopp. Είναι πολύ ειλικρινής. ” Τόνισε ο Lallana.

“ Μου είπε πως αξίζω να παίζω περισσότερο και αξίζω να παίρνω περισσότερο χρόνο. Δεν μπόρεσε να μου το προσφέρει αυτό, οπότε στη συνέχεια είχα την ευχή του, την ευχή του συλλόγου και ο ατζέντης μου είχε το ελεύθερο να μιλήσει σε άλλες ομάδες για την επόμενη σεζόν, δηλαδή αυτή τη σεζόν. ”

Ο Adam Lallana έφυγε ως Πρωταθλητής Αγγλίας από την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com