Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η τραγωδία του Villa Park που την ωθεί στην απογείωση

Η τραγωδία του Villa Park που την ωθεί στην απογείωση

Γράφει ο Νίκος Κοτόυπας, φίλος της Ομάδας, του site & της  σελίδας μας στο facebook.

Το σκορ στο Villa Park γράφει 7-2. Άπαντες μένουν άναυδοι, από τον πιο αισιόδοξο οπαδό της Aston Villa μέχρι και τον μεγαλύτερο επικριτή της ομάδας του Γιουργκεν Κλοπ. Θα ήταν άδικο για την προσπάθεια της ομάδας του Dean Smith να αναζητήσουμε οποιαδήποτε δικαιολογία, είτε αυτή έχει να κάνει με τις απουσίες των Reds, είτε ακόμα περισσότερο με τους παρόντες στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως την παρουσία του Adrian κάτω από τα δοκάρια της πρωταθλήτριας.

Η Liverpool έχει κατορθώσει το εξής παράδοξο καθώς βλέπει κανείς στο ρόστερ της ίσως τον καλύτερο τερματοφύλακα της Premier League τον οποίο πλαισιώνει ένας από τους χειρότερους τα τελευταία χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Φυσικά για την συντριβή αυτή ο Adrian δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος.

Άπαντες πλην ελάχιστων εξαιρέσεων(Salah, Jota) ήταν ίσως όλοι μαζί σε μία από τις χειρότερες βραδιές τους με τα χρώματα των πρωταθλητών. Στην άμυνα υπήρχαν μεγάλα κενά κυρίως από την δεξιά πτέρυγα του Alexander Arnold, ενώ για ακόμα ένα παιχνίδι ο Joe Gomez ήταν κατώτερος των περιστάσεων στον απόηχο της φετινής του σεζόν, με μοναδική εξαίρεση το παιχνίδι με την Arsenal λίγες μέρες νωρίτερα. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής οι Keita και Wijnaldum ήταν παρών μόνο στο φύλλο αγώνα καθώς δεν βρέθηκαν ποτέ ουσιαστικά στον αγωνιστικό χώρο. Στην επιθετική τριάδα πέραν των φιλότιμων προαναφερθέντων Salah και Jota , ο αγαπημένος Bobby του Γερμανού προπονητή σπατάλησε μερικές ευκαιρίες όσο το παιχνίδι ήταν ζωντανό σε συνέχεια της επιθετικής του δυστοκίας.

Το παιχνίδι στο Villa Park αποτελεί παρελθόν και η Liverpool  έχει μπροστά της να διαχειριστεί μια δύσκολη ήττα. Στο πρόσφατο παρελθόν με τον Γερμανό στον πάγκο τους οι Reds έχουν δώσει  απαντήσεις σε όσες δύσκολες στιγμές είχαν να αντιμετωπίσουν στον διάβα τους. Από την ήττα στο Κίεβο όπου ήταν μια ηχηρή σφαλιάρα ειδικά με τον τρόπο που ήρθε όπου η Liverpool επέστρεψε την επόμενη χρονιά και κατέκτησε το τρόπαιο, όπως και με την «ήττα» στην μάχη για τον τίτλο με την Manchester City, κατακτώντας δια περιπάτου τον τίτλο της επόμενης περιόδου.

Η ομάδα του Jurgen Klopp  έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία μπροστά της να αποδείξει πως το ματς με τους villagers ήταν μια κακή παρένθεση. Δεν θα μπορούσε να παρουσιαστεί καλύτερη συνθήκη από το ντέρμπυ του Merseyside που έπεται μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Η ομάδα του Carlo Ancelotti έχει πετύχει το απόλυτο με 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια εντός συνόρων, και αποτελεί τον καλύτερο αντίπαλο ώστε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές να αποδείξουν πως παραμένουν το αφεντικό στο Νησί και πως ο μόνος αντίπαλος  στην φετινή κούρσα για τον τίτλο είναι ο κακός τους εαυτός που παρουσίασαν και με το παραπάνω στο Birmingham.Ο γερμανός προπονητής και οι παίκτες του ξέρουν καλύτερα από τον καθένα ότι η νίκη στο  Goodison Park αποτελεί μονόδρομο καθώς θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και θα είναι το έναυσμα ώστε να ξεχαστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η συντριβή που υπέστησαν το βράδυ της Κυριακής.

ΥΓ: Το ποδόσφαιρο στην εποχή που ζούμε έχει ανάγκη από αθλητές με τον χαρακτήρα και το ταλέντο του ρομαντικού Jack Grealish.

Η τραγωδία του Villa Park που την ωθεί στην απογείωση
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com